DOŠAO JE TRENUTAK ODLUKE U LIGI ŠAMPIONA: Na pomolu novo čudo, ali i jedno VELIKO IZNENAĐENJE!

Završnica Lige šampiona ne može da prođe bez najbolje ponude u Meridianu!

  • 6
Meridian bet Foto: Meridian/PR

Polako ulazimo u završnicu jednog velikog fudbalskog takmičenja, ali sa druge strane jedna veličanstvena regionalna promocija tek polako hvata zalet.

Naravno, ništa ne može da prođe bez kladionice Meridian.

Prvo ćemo se kratko zadržati na takmičenju koje je pokrenuto 1. aprila i koje do sada nije viđeno na ovim prostorima.

Reč je o promociji IGRAJ ZA KATAR koja pruža korisnicima širok spektar mogućnosti. Ali, ono najvažnije – ODLAZAK NA SVETSKO PRVENSTVO!

Šta je potrebno da uradite kako biste „jednim udarcem“ obezbedili put, smeštaj i kartu za Mundijal? Svakog dana odgovorite na interesantne izazove iz oblasti sporta i slot igara. Izazovi se nalaze u okviru zanimljivog kalendara na sajtu kladonice Meridian.

Kliknite na dan i saznajte vaš zadatak, sakupljajte poene, zabavljajte se uz sport i slot i karta je vaša! Ukoliko još uvek nemate otvoren nalog – registrujete se na meridianbet.rs jer vas tom prilikom čeka fatastična dobrodošlica u vidu bonusa bez uslova!

Ne samo da možete da budete deo promocije IGRAJ ZA KATAR, već kao poklon dobijate 2.000 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE za online i uzivo kladjenje!

Sve što je potrebno – registrujte se uz promo kod Telegraf i automatski dobijate 500 RSD, a ukoliko već danas deponujete 200 dinara na vaš nalog stiže dodatni bonus – čak 1.500 dinara!

Sergej Milinković Savić, Dragan Stojković Piksi, Dušan Tadić, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda... Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Ali, tu naravno nije kraj kada je u pitanju kladionica Meridian. Pomno se prati svako veliko takmičenje, potogovu kada na red dođu revanš mečevi polufinala Lige šampiona.

Raspored je nešto drugačiji nego prethodne nedelje, tako da će prvo na teren istrčati igrači Viljareala i Liverpula. Pravi fudbalski romantici su verovali da španski tim može do novog čuda u elitnom rangu, ali su izabranici Jirgena Klopa očigledno učili na tuđim greškama.

FC Liverpool - Villareal, FK Liverpul - Viljareal Foto: Tanjug/AP

Liverpul je odigrao koliko mu je bilo potrebno na domaćem terenu i ostvario rutinsku pobedu rezultatom 2:0, što deluje kao sasvim pristojna prednost pred revanš u Španiji.

Brojni analitičari već sada vide „redse“ u finalu Lige šampiona, ali to mora da se dokaže i na terenu. Kako više nema pravila gola u gostima kombinacija je mnogo, samo ostaje da vidite šta to kladionica Meridian ima za vas.

Bukmejkeri regionalnog lidera u sportskom klađenju su procenili da kvota na popularni „kec“ iznosi 4.70, dok je „dvojka“ na Liverpul 1.70. Da će na kraju meča biti nerešen rezultat – kvota 3.90.

Kompletnu ponudu za pomenuti meč možete pogledati na meridianbet.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL MATADOR

    3. maj 2022 | 13:33

    Za samo.200 din uplate na nalog 1500 din bonisa za nove?au ovo nikad nije bilo ovoliko .Sad mi zao sto imam nalog u meridianu

  • drina

    4. maj 2022 | 11:45

    Jako dobra ponuda i kvote Meridiana,,bice ovo trenutak odluke i zavrsnice takmicenja za Ligu sampiona!Realno mislim da je Liverpul favorit,ali cuda su uvek moguca u fudbalu!!!!

  • Lav

    3. maj 2022 | 16:34

    Teško da mogu Španci nauditi Liverpulu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA