≫ 

Manćini zabrinut za reprezentaciju: "Moramo biti bolje, moramo davati više golova"

Iako su prvi u svojoj grupi, nešto muči "Azuri"

  • 1
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Italija - Austrija Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Italije je protiv Engleske odigrala bez golova, ali je u svakom slučaju i sa tim bodom ostala na vrhu Lige nacija i treće grupe u "A" ešalonu. Međutim, Manćinija, selektora, brine nešto drugo - neefikasnost.

Italija je u tri utakmice postigla tri gola, ali su i primili dva. Ovaj skor je dovoljan za prvo mesto, pošto su se domogli jedne pobede i čak dva remija.

Međutim, Roberto Manćini nije baš najzadovoljniji onim što je ekipa prikazala u dosadašnjem toku ovog takmičenja, te da oni moraju biti dosta efikasniji i bolji kako bi nastavili da pobeđuju.

- Imali smo šanse, možda čak i veće od Engleske, ali sve u svemu momci su odradili dobar posao. Bila je to dobra partija, nije bilo lako s obzirom na okolnosti. Moramo dosta toga da popravimo, posebno u napadu. Moramo više golova da postižemo kada dolazimo u ovakve pozicije. Nismo iskoristili prilike koje smo morali, posebno u prvom poluvremenu. Ali sve je to proces odrastanja - rekao je Manćini.

Selekciji Italije je ostao još jedan meč, i to protiv Nemačke, pre nego što se završi ovaj reprezentativni ciklus.

Video: Andrea Pirlo u Beogradu: Vlahović je izuzetan talenat, pred njim je velika budućnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA