Ko je novo lice na pripremama Čukaričkog?

Talentovani Crnogorac na probi u srpskom superligašu

  • 2
Ognjen Gašević Čukarički Foto: B4 Slovenija

Dok čekaju idealno rešenje za poziciju napadača, Čukarički je tokom letnjih priprema koje sprovode na Bledu, uslovno rečeno, angažovao Crnogorca Ognjena Gaševića.

U pitanju je momak koji ima 20 godina i koji je u redove Brđana stigao na probu iz Rudara. Prošao je sve mlađe selekcije OFK Titoragrada pre nego što se prošlog leta preselio u Pljevlja, igrao je za mladu reprezentaciju i smaraju ga za jednim od tamošnjih najvećih talenata.

Gaševićev pokriva levu stranu terena kao ofanzicni vezni, ali je na utakmicu koju je Čuka igrala protiv Tuzla Sitija (1:1) delovao kao levi bek - što donekle otkriva moguću ideju Čuke da od njega naprave univerzalca koji će podjednako dobro držati tu levu stranu u oba pravca.

Čuka trenutno ima dva leva beka, u pitanju su Nemanja Tošić i Gaševićev zemljak Bojan Roganović, dok su u ovom prelaznom roku do sada angažovali Nikolu Vujadinovića, Đorđa Ivanovića, Stefana Tomovića i Luku Adžića.

Brđani se već nedelju dana nalaze na pripremama na Bledu, a osim duela sa Tuzlom odigrali su bez golova i protiv Celja. Naredni duel na programu je protiv Olimpije u subotu popodne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA