≫ 

Stolica poredio meč Radničkog i Zvezde, prozvao nadležne organe: "Nisam video ovakvu agresiju, VAR nije radio"

Trener crno-belih smatra da je na Čairu bilo i vanfudbalskih stvari

Ilija Stolica Printskrin: Youtube/Superliga Srbije

Trener Partizana Ilija Stolica posle meča nije bio zadovoljan nakon što su crno-beli remizirali u Nišu protiv Radničkog sa 3:3. Crno-beli su čak i izbegli poraz, pošto su gubili sa 3:1, a na kraju do boda došli golom iz penala u 96. minutu.

Stolica ne spori kvalitet Radničkog, ali smatra da je u odnosu na prvu utakmicu, kada su Nišlije igrale sa Crvenom zvezdom, dešavale čudne stvari i da tada nije video ovakvu dozu agresije kao na utakmici na Čairu.

- Kratko vreme smo zajedno, potkrale su nam se greške, jasan nam je bio napadački potencijal Radničkog, a ove neke druge stvari koje su vezane za nešto što ne bi trebalo da komentarišemo, pa postaje izlišno. Utakmica sa 12-13 žutih kartona, nekako nije nešto što se očekivalo, video sam i našu utakmicu i utakmicu Radničkog u prvom kolu. Ni jedna, ni druga ekipa nisu pokazivale ni blizu ovakve znake agresije i nervoze. Znači da je nešto drugo u pitanju i neke druge stvari, koje ne volim da vidim, a nažalost, moramo da budemo svedoci toga. Sve drugo da komentarišem, zaustaviću se na ovome.

Stolica je pomenuo i nadležne organe i pita se da li će se oni baviti dešavanjima na Čairu, kao i da mu je tokom meča javljeno da VAR ne radi, a ponovo se žalio i na loše uslove za igru zbog terena.

- Naravno da se ne zadovoljavamo nerešenim rezultatom, bez obzira na kvalitet protivnika i rezultat koji je prethodio tome. Mislim da ugao gledanja može da bude iz drugog pravca. Tek je drugo kolo, moramo da budemo više zaštićeni od ovoga, video sam snimke koji su vrlo jasni i precizni. Bilo je momenata kada sam obavešten usred utakmice da VAR ne radi, to su stvari koje ne smeju da se dešavaju i koje moraju da se izbegnu, mislim da smo ih zato i napravili.

- Nadležni organi koji time treba da se bave, videćemo da li će se baviti. Uslovi za igru, trava, visina, teren, sve ostalo... nažalost, ne doprinosi da ni mi ni Radnički ne napravimo bolju igru. Deluje atraktivno, po tri gola na obe strane, ali jednostavno mislim da smo onemogućeni da ovo bude prava fudbalska predstava, van svih dešavanja koja su unela nervozu u redove obe ekipe - istakao je trener Partizana.

Partizan je posle dva kola na deobi prvog mesta sa Spartakom iz Subotice sa 4 boda, s tim da Crvena zvezda, TSC, Mladost  GAT, Voždovac i Vojvodina imaju meč manje i mogu da ih sustignu ukoliko zabeleže pobede.

Crno-beli u trećem kolu, posle dva gostovanja na startu, igraju meč na svom terenu protiv TSC-a.

Video: Penal spasio Partizan u 94. minutu: Nišlije ostale bez pobede u poslednjim sekundama utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    16. jul 2022 | 08:36

    Sine, prvo nemas igrace za titulu i koji mogu da pariraju Zvezdi. Reci mi ko? Lutovac, Holender, onaj penzioner Natko koji je covek za najvise pola sata igre i koji jedva ceka da namesti loptu na belu tacku? Sine, rikardo ti se nije video juce, Andrade nestao , ja sam ga licno samo na kornerima video kad ih je izvodio. Razlika izmedju tebe i Stankovica, je sto Stankovic ni jednog trenutka nije spomenuo Partizan, bilo da je izgubio ili igrao nereseno, a vi non stop druge krivite za svoje neznanje , a ne vidite da neate igrace kvalitetne ni upravu. Jeste se oslobodilo Markovica, Jojica , ali ovaj tim je slabiji nego prosle godine. Zivi bili videli.

  • Kizo

    16. jul 2022 | 10:02

    Pa šta ti pričaš??? Nije te sramota??? Radnički pokraden a ti kukaš!!! U Partizanu je ovo zarazno!!!

  • Obi

    16. jul 2022 | 08:27

    Ovo je preslo svaku meru jedva izvukli bod a drugi vam kriv a g.Stolica nismo gledali istu utakmicu tvoja bar dva igraca trebali su zavrsiti pre vremena u svlacionici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA