Bomba u beton ligi: Milan Kalinić stigao u Kačer, konkurencija će mu biti i bivši golman Zvezde!

Nesvakidašnji transfer u četvrtom rangu srpskog fudbala

  • 0
Humanitarna utakmica Foto: Nikola Anđić

Milan Kalinić već neko vreme žari i pali fudbalskim terenima. Iako mu je primarna uloga bila ta da se bavi vodietljstvom i glumom, ljubav prema fudbalu je prevagnula, te se on neko vreme nalazi među stativama. Branio je za Poštar i Beograd s Karaburme, dok je sada stigao u redove Kačera.

Kačer iz Belanovice na svom golu već ima dobro poznato ime u srpskoj fudbalskoj javnosti, jer je i prethodne sezone neprikosnoven pred mrežom bio Aleksandar Kirovski, nekadašnji golman Zvezde, ali kako smatraju iz Belanovice - potrebna je konkurencija.

Odluka je pala na Milana Kalinića (49), koji važi i za jednog od najaktivnijih golmana kako u Srbiji, tako i u svetu. Kalinić je u svojoj fudbalskoj karijeri već nastupao za neke klubove poput Poštara i Beograda, dok će mu Kačer biti prva ekipa van područja Beograda.

Inače, Kačer će iduću sezonu igrati u Kolubarsko-Mačvanskoj zonskoj ligi, dok su se i ozbiljno pojačali u predzoni. Između ostalih u ovaj klub je stigao i Amer Osmanagić, još jedno bivše superligaško ime.

Video: Milan Kalinić odbranio mrežu Crvene zvezde: Istrčao na teren za ženski tim protiv omladinaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA