"Ne mogu da kažem da nisam navijao za to": Jojić srećan što su se u Ligi konferencija ukrstili Partizan i Keln

Kaže da će obavezno pogledati ta dva susreta

  • 6
miloš jojić Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana nisu imali nimalo sreće, pošto će se u Ligi konferencija u grupnoj fazi sastati sa Kelnom, Nicom i ekipom Slovackog iz Češke Republike.

Daleko je to bilo od poželjnog za tim crno-belih, ali su u klubu već naglasili da nisu klonuli duhom i da veruju u prolazak dalje, a susret sa Kelnom biće posebno emotivan za Miloša Jojića, koji je minulog leta napustio crno-bele kao slobodan agent.

On je, naime, proveo čak tri sezone u Kelnu gde je ostavio najveći utisak u Bundesligi upisavši čak 59 nastupa uz osam golova. Kaže da je vrlo srećan što će njegovi bivši saigrači moći da vide u kakvoj je atmosferi igrao.

- Nemam mnogo toga da kažem, jer nisam deo ni jedne ni druge ekipe. Međutim, kada sam video da se na žrebu mogu susresti, ne mogu da kažem da nisam navijao za to, jer će se igrati dobar fudbal gde će uživati, pre svega, igrači ali i navijači. Atmosfera u Kelnu, na stadionu, je sjajna, dok naši navijači prave u Beogradu odličan ugođaj, poznat svima. Biće mi drago da i jedni i drugi vide gde sam bio. Jedva čekam da počne Liga konferencije kako bih pogledao te dve utakmice koje će Partizan odigrati - rekao je Jojić.

Kalendar za takmičenje još nije dostupan i trebalo bi da stigne do kraja današnjeg dana ili sutra ujutru, tako da će Partizan tada znati kada će putovati u Nemačku u goste nekadašnjem Jojićevom timu.

Video: Natho slavio s njima: Igrači Makabija naleteli na fudbalere Partizana na aerodromu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 4 C

    26. avgust 2022 | 17:12

    Јоја, купи неки кафић (ако већ немаш) посвети се бизнису !Мани се фудбала!

  • 32 zagorska

    26. avgust 2022 | 20:14

    Tako je legendo Parrtizana

  • RSK

    26. avgust 2022 | 19:26

    Zeka Mirioner nešto priča. Pokri se po ušima PRODANA DUŠO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA