Zvezda "reprizira" navijačku akciju za spektakl sa Monakom!

Ponovo će se crveno-beli barjaci vijoriti na Marakani

  • 31
FK Crvena zvezda - FK Makabi Haifa, kvalifikacije za Ligu šampiona Foto: Nikola Anđić

Nesrećno ispadanje od Makabija, neočekivana promena trenera, pa remi sa TSC-om u nedelju veče donekle su uzdrmali Crvenu zvezdu kojoj je podrška navijača sada svakako najpotrebnija!

Prva prilika za to je već u četvrtak veče, kada na Marakanu u okviru 1. kola Lige Evrope stiže Monako, a nema sumnje da je najveći srpski stadion spreman za još jedan evropski spektakl.

Otuda su u Zvezdi odlučili da ponovo pokrenu akciju sa barjacima koja je viđena na proslavi 33. titule prpotiv Voždovca, i o kojoj se tada pričalo.

- Navijači Crvene zvezde su na proslavi titule pokazali da je Crvena zvezda jedna velika porodica i uključili se u sjajnu akciju uz pomoć koje je popularna Marakana izgledala veličanstveno. Kako bismo naš klub još jednom predstavili u najboljem mogućem svetlu, poslali prelepu sliku u Evropu, ali i na pravi način bodrili crveno-bele na evropskoj premijeri u grupnoj fazi Lige Evrope u prodaju su pušteni Zvezdini barjaci koji će činiti centralni deo koreografije za taj duel - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Barjaci će se prodavati u Red Star šopu do početka utakmice po ceni 1000 dinara, kao i na punktovima oko stadiona na dan meča sa Monakom. Rekviziti su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje našeg kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba čiji stadion nosi ime „Rajko Mitić“. Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da na vreme kupe svoj barjak, ali i zvezdaše koji su svoj rekvizit obezbedili prošle sezone, da ponesu crveno-beli barjak na utakmicu kako bi bili deo još jednog spektakla u režiji našeg kluba.

Video: Delije skandiraju Stankoviću na startu meča: Pokazuju koliko cene legendu i bivšeg trenera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sramota

    5. septembar 2022 | 12:42

    to treba da dele besplatno

  • Marko Delija

    5. septembar 2022 | 13:45

    Jedan Liverpul je dobio samo jednu utakmicu,jedan Bajern M. dva kola za redom ne dobija,jedan Rendžers gubi 4:0...,nemojmo braćo Delije da klonemo duhom zbog tri remija,u četvrtak svi na Marakanu i da razbucamo Francuze!

  • verovatno

    5. septembar 2022 | 12:34

    kao cetvrti u grupi sele se na turnir mesne zajednice zaklopaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA