≫ 

Još jedan "verovali ili ne" promašaj u Superligi: Posle Gobeljića, Čečarića, "proslavio" se i Cvetković

Nije najbolje percipirao centaršut fudbaler Nišlija, lopta mu je munjevito stigla pred gol

  • 1

Fudbaleri niškog Radničkog mogli su da imaju bolju zalihu pred poluvreme meča sa Spartakom, ali to se nije desilo jer se nije desio ni gol koji su svi na stadionu videli nakon akcije iz 38. minuta.

U tom momentu, Nišlije su imale 1:0 i kontinuirani nalet na polovinu gostiju, koji su imali mnogo sreće u pomenutoj situaciji da ne kapituliraju i drugi put. Delovalo je da neće biti kiksa na 4-5 metara od gola gostiju, ali je Cvetković uspeo da promaši "nepromašivo".

Lopta koja je stigla sa levog krila bila je jaka, nezgodna da se iskontroliše, ali opet, trebalo je samo preusmeriti glavom u nebranjenu mrežu. Cvetković to nije najbolje učinio, lopta je pogodila njega, a ne on nju, završila je pored stative, a šansa otišla u nepovrat...

Bio je ovo novi peh nekog od napadača u ovoj rundi Superlige, samo dan ranije svoje "momente" imali su Marko Gobeljić iz Zvezde i Bojan Čečarić iz Napretka u međusobnom duelu dva tima.

Čečarić je na istoj utakmici takođe imao svojih "pet minuta", ni on nije bio bolje sreće pred pgolom protivnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • struchnyakowsky

    19. septembar 2022 | 20:45

    silja pesic u ovakvim situacijama ne promasuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA