Haos u Ivanjici: Tuča igrača po završetku meča Javor - TSC, obezbeđenje uletelo na teren, tenzije na tribinama

I gledaoci su upali u međusobni konflikt, pa je reagovala i policija

  • 11

Scene haosa stižu nam ovog popodneva sa stadiona u Ivanjici gde je odigran meč između Javora i TSC-a (0:1), a po čijem završetku smo prisustvovali scenama koje nikako ne priliče našem fudbalu.

Nakon što je sudija Momčilo Stefanović odsvirao kraj utakmice, svi članovi obe ekipe našli su se na terenu i došlo je do sukoba i tuče između pojedinih aktera zbog čega je momentalno uletelo i obezbeđenje kako bi razdvojilo aktere nemilih scena.

Glavni arbitar je odmah izvadio crveni karton iz svog džepa, ali je potom imao problem da "iskupi" sve fudbalere kojima treba da dodeli najstrožu kaznu i isključenje, pošto su neki mahom pobegli u svlačionicu i na taj način su želeli da se sačuvaju, iako su napravili veliki haos.

Iako je delovalo da se situacija u nekoliko navrata koliko-toliko smiruje, iznova je dolazilo do novog "raspirivanja", a arbitar je u jednom momentu ostao okružen skoro čitavim stručnim štabom ekipe iz Bačke Topole, a jednog od njih je morao da odgurne i rukom kako ga ne bi ometali u obavljanju posla i deljenja pravde.

Tek posle deset minuta se situacija koliko-toliko smirila na terenu, ali se onda, verovali ili ne, tenzija preselila na tribine gde je došlo do sukoba između navijača baš iza dela klupe na kojoj su sedeli članovi TSC-a. I tu je uletelo obezbeđenje, neke osobe završile su na stolicama, pa će Fudbalski savez Srbije imati pune ruke posla na sledećoj sednici Disciplinske komisije.

Inače, što se utakmice tiče, ona je rešena pogotkom sa bele tačke Ifeta Đakovca iz 49. minuta susreta, i to nakon što je Petar Gigić prethodno u 21. minutu promašio kazneni udarac.

Standings provided by Sofascore

Video: Ovo je Mali Borak, srpski Bilbao sa domaćim igračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lok

    29. oktobar 2022 | 16:57

    Zovite terzu da vam ponovo pise saopstenje! I srecan vam brzi povratak u drugu ligu.

  • Top

    29. oktobar 2022 | 18:17

    Gle cuda dobili kartone a sledece kolo igraju sa Partizanom

  • Srky

    29. oktobar 2022 | 21:16

    Na zalost ovo je samo pocetak onoga sto ce biti na svakoj utakmici a glavni odgovorni su sudije i oni koji im nalazu kako da sude i ko mora na kraju da pobedi kao i ko mora osvojiti titulu. Krajnje je vreme da se Evropska i Svetska kuca fudbala pozabave fudbalskim cirkusom u Srbiji koji rusi ugled fudbala kao sporta u celom svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA