≫ 

Đorđević preuzeo odgovornost pred srpskim novinarima za fijasko Orlova u Kini! (VIDEO)

Selektor ističe da su mu reči Bjelice na konferenciji otvorile oči

  • 89
Aleksandar Đorđević Foto: Telegraf

Selektor Aleksandar Đorđević je posle meča na konferenciji koja je održana na engleskom jeziku poručio da su Orlovi zasluženo poraženi i otkrio je razloge neuspeha.

Istakao je mentalni pritisak, ali očigledno nije potpuno svestan njegove težine, sve dok to nije čuo od strane Nemanje Bjelice, koji je bio surovo iskren posle meča na konferenciji uz Đorđevića.

Đorđević je srpskim medijima rekao da mu je izjava Bjelice otvorila oči, ali da njegov tim kao grupa može da izađe iz ovoga.

- Slušavši Bjelicu sam video da postoji taj mentalni pritisak, to ne može da se izmeri i da se vidi. On kaže da nismo bili spremni. To je pritisak koji neki igrači osete, neki ne. Kada jedan igrač poput Bjelice, sa toliko iskustva ispriča te reči, meni se otvore oči. Jedan od lidera, koji oseća sve to i rekao je sve to. Ne treba on da se oseća krivim, bez obzira što su to reči jednog velikog sportiste.

- Kao što je Belineli preuzeo odgovornost za poraz od Španije. Svi smo mi krivi, ja prvi, pa onda svi zajedno. To je tako u sportu. Mislim da mi kao grupa možemo da izađemo iz ovoga i to je jedini cilj.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    10. septembar 2019 | 16:14

    Daj ostavku pa će biti mnogo bolje

  • TOP

    10. septembar 2019 | 16:51

    Djordjevic, Danilovic, Tomasevic i Rakocevic..., svi ostavke u roku od 15 dana!!!Ocigledno je da niko, ali bas niko osim Bogdana nije dao svoj maksimum na ovom prvenstvu, pitanje je ZASTO... zato sto selektor nije slozio stavri kako treba, nije napravio duh i armosferu... 3 puta smo bolje odigrali pripreme, u Kini je nesto “puklo”, selektore nisi smio dozvoliti da se to desi. Zato preuzmi tu odgovornost o kojoj pricas i hvataj se Virtusa. U kosarci i vaterpolu nema “nekad je valjao a sad ne valja, bice bolje idemo dalje itd”, to ne postoji, jer imamo vanserijskih trenera i igraca kao niko drugi, konkurencija je velika i zbog toga ovakva bruka se ne moze oprostiti.

  • Toma

    10. septembar 2019 | 16:25

    Trener definitivno nije za selektora Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA