≫ 

Trinkijeri: Mega će biti kompletna, moramo agresivno!

Vreme je za novi duel dva favorita u grupi B

  • 6
Andrea Trinkijeri, Banđa Si Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana gostuju u četvrtak od 17.30 ekipi Mega Bemaksa u okviru ligaškog dela košarkaške Superlige Srbije. 

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč 6. kola Superlige protiv Mega Bemaksa, rekao je da očekuje drugačiju utakmicu od one koju su dva tima odigrala na otvaranju prvenstva kada su crno-beli slavili ubedljivo 102:69.

- Nova utakmica protiv Mege će biti sigurno drugačija u odnosu na onu koju smo odigrali u prvom kolu Superlige. Biće kompletniji u odnosu na naš prvi duel i verujem da ce se truditi da odigraju čvrsto i agresivno po čitavom terenu. Sa naše strane, mi moramo pokazati visok nivo igre i koncentracije u odbrani i napadu, ako želimo da dođemo do nove pobede - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Crno-beli posle pet kola imaju maksimalan učinak u grupi B, dok ekipa Dejana Milojevića ima četiri trijumfa i jedan poraz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    15. maj 2019 | 12:09

    I te kako moramo agresivno protiv Mege.Na klupu sedi Miloje koji je zaista ozbiljan stručnjak , i siguran sam poprilično da neće biti razbijanje sa 41+ a zna se koga smo ponizili tako u domaćoj košarci da neće moći Dunav da ih opere, za one što su mladja garda radi se o fmpu,radnicki basketu,koledzu,fmpu2😂🔐

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    15. maj 2019 | 11:36

    Очекујм још једну склањалицу Меге. Но добро. Треба да се оправдају паре уложене у тренера који уместо да тренира неког ЕЛ,тренира њих. Ал и то док не наиђе на Звезду. Е, ту је на око -20-30.👍👌😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA