≫ 

Srpske košarkašice evakuisane iz aviona zbog dojave o bombi! Drama na aerodromu Nikola Tesla!

Mlada ženska košarkaška reprezentacija je krenula u Španiju na turnir u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje se od 3. do 11. avgusta održava u Klatovu

  • 1

Mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije preživela je pravu dramu na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, pošto je avion u kom su se nalazile naše košarkašice hitno evakuisan zbog dojave o bombi.

"Lufthanzin" avion, u kom su se nalazile i srpske košarkašice bio je u pripremi za let ka Frankfurtu, kada je stigla dojava da se u njemu nalazi eksplozivna naprava.

Nastala je opšta uzbuna, putnici su hitno evakuisani. Na lice mesta stigla je kontradiverziona ekipa policije i avion je hitno premešten na poziciju 3.000 metara gde će stručni tim pregledati letelicu kao i sav prtljag.

Mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije Mlada selekcija košarkašica Srbije do 20 godina bila je u avionu koji je evakuisan Foto: KSS

VIDEO:  Stanje na aerodromu Nikola Tesla posle dojave o bombi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    22. jul 2019 | 06:28

    Te dojave o bombama su sve ucestalije , ali se moze i taj problem svakako resiti. U Poljskoj su do pre neku godinu cesto pijani Poljaci iz dosade dojavljivali , sve do kzadnjeg puta kada su policija i hakeri otkrili odakle je dosao poziv . Tamo su nasli 30-tak pijanih budala kojima je eto bilo zabavano da se igraju tih laznih poziva . Steta od skretanja drugih aviona za tih par sati i sve kontrole su kostale oko 2 miliona evra . E lepo podelili su tu stetu tim budalama i svako je morao da plati oko 70000 evra kazne . I resen problem . Preko noci . Par dana odlezanih u zatvoru ne resava problem pa ni par nedelja i 30 dana , ali dug od 70000 evra je nesto sto je i te kako resilo probleme sa tim zezanjem . I odvikose ih preko noci . Ne vidim zasto to ne bi mogli i mi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA