≫ 

Milan Tomić ponudio ostavku, evo šta o tome kaže Čović!

Veliki potres na Malom Kalemegdanu?

  • 48

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ponudio je ostavku na to mesto, javile su Večernje novosti.

Trener crveno-belih se na taj korak odlučio posle lošeg starta sezone i pet poraza (Primorska, Panatinaikos, Budućnost, Makabi, Krka) uz samo dve pobede (Primorska, Fenerbahče) u sedam takmičarskih utakmica.

Zvezda je u nedelju poražena od Krke u Novom Mestu, a Tomić je na dva minuta pred kraj dramatičnog meča pozvao tajm-aut i na kraju digao ruke pa ništa nije ni objasnio igračima.

Nakon utakmice je najavio određene promene u klubu, ali na veoma kratkoj konferenciji nije precizirao na kakve je promene mislio.

Video: Milan Tomić usred tajm-auta digao ruke od dogovora sa igračima i indirektno najavio poraz Zvezde

Iz sezone u kojoj je Zvezda dominirala u regionalnom takmičenju ušla je u sezonu kada je poražena triput uzastopno, uprkos brojnim zvučnim pojačanjima poput Džejmsa Gista, Derika Brauna i drugih.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović je prema pisanju Novosti ostavku trenera odbio, ali je zakazao vanrednu konferenciju i obraćanje za utorak u 14 časova.

- Situacija u klubu je stabilna. Razgovarali smo sa Tomićem i saradnja se nastavlja. O ostalim stvarima sutra na konferenciji za mediji - rekao je Čović.

Da podsetimo, Tomić je u klub stigao jula prošle godine, kada je potpisao trogodišnji ugovor. Stigao je nakon Dušana Alimpijevića koji je sa crveno-belima poražen u finalu ABA lige od ekipe Budućnosti.

Video: Tomić spušta igrače na zemlju: Ovo je jedna pobeda, ništa više

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeka

    21. oktobar 2019 | 19:42

    Prilično arogantan čovek, na jednostavna pitanja novinara odgovara kao da su mu pobili sve živo. Krivac za barem 3 utakmice koje smo izgubili, kasno ubacivnje Dobrića u igru, foesiranje Odža I naročito Lazića. Alo bre, dokle više taj Lazić, zbog odbrane. Pa I tu više nije dobar. Još kapiten. Ja se ne sećam kad je zadnji put dao više od 10 koševa. Igrač treba da bude dobar i u napadu i u odbrani. Zbog takvih Simanić I ne može da igra. Sve u svemu, loš izbor petorke u ključnim trenucima od strane Tomića

  • Semajlirane_pufne

    21. oktobar 2019 | 18:23

    Prihvatamo ponudu

  • Rigodo

    21. oktobar 2019 | 19:46

    Cirkus Kolorado.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA