Moraćemo da prolijemo mnogo znoja za svaki poen: Trinkijeri očekuje težak test za Partizan

Trener crno-belih očekuje težak meč za njegov tim

  • 22
Andrea Trinkijeri Foto: Nikola Tomić

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je će njegov tim morati da odigra maksimalno koncentrisano protiv Igokee u 12. kolu regionalne ABA lige.

- Čeka nas duel sa ekipom protiv koje smo u prvom kolu odigrali veoma tešku i neizvesnu utakmicu. Njihov trenutni skor možda nekoga može da prevari, ali mi smo svesni koliko dobrih igrača Igokea ima i koliko opasni mogu da budu.

- Još su se i pojačali u odnosu na naš prvi meč. Prema tome, potrebno je da sutra budemo maksimalno skoncentrisani u oba pravca, napadu i odbrani i svesni da ćemo za svaki poen morati da prolijemo mnogo znoja - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

U prvoj utakmici sezone regionalnog šampionata, dva tima su odigrala neizvestan meč u Laktašima, a crno-beli su slavili rezultatom 75:73, a bek Partizana Ognjen Jaramaz izjavio je da i sutra žele pobedu.

Ognjen Jaramaz Ognjen Jaramaz; Foto: Marko Jovanović

- Igokea je odigrala mnogo više dobrih utakmica nego što to njihov broj pobeda govori. U svom sastavu imaju veoma dobre i iskusne igrače i mogu da budu jako neprijatan rival, o čemu svedoči i naša prva utakmica u Laktašima. Mi želimo pobedu i daćemo sve od sebe za nju, ali sam siguran da nam put do nje neće biti nimalo lak - istakao je Jaramaz.

Utakmica između Partizana i Igokee igra se u subotu od 20 sati u "Štark areni".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    20. decembar 2019 | 14:29

    CEZARE NASE IMPERIJE.

  • Partizan

    20. decembar 2019 | 20:11

    Pozz za ziku zivca I zvezdu

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    20. decembar 2019 | 13:33

    Они су тренутно у фази(бг игокеа) као кад ауто лимар среди изанђали ауто, па он иде још неко време, а теби се чини да лети...али то је краткорочно, и брзо ће они на ниво од ранијих година кад нису ни у 4 улазили...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA