Još jedno "suludo" zakucavanje u NBA: Majamijev "letač" preskočio protivnika, pa brutalno poentirao

Nerealne odskočne mogućnosti ima krilni igrač Hita

  • 0
derik džons džunior Foto: youtube/NBA.com

Majami i Indijana odigrali su buran meč u kojem je Hit odneo pobedu u samoj završnici, a jedan od poteza o kojem se najviše priča, a nisu pobednički Dragićevi na kraju, je zakucavanje Derika Džonsa Džuniora.

Njegove atrakcije su uvek nešto zaista specijalno - drugačije ne ume.

Za one koji manje prate NBA ligu, reč je o jednom od najspektakularnijih igrača, kojem su zakucavanja uža specijalnost posla. Još jednim je sebe postavio visoko iznad konkurencije, a definitivno visoko iznad igrača Indijane Džastina Holideja koga je, bukvalno, preskočio!

Džons je ispratio "alej-ap" dodavanje Kendrika Nana, ne i Holidej, koji je ostao "ukopan", a Majamijev "letač" ga gotovo preskočio i "prikucao" loptu kroz obruč u još jednoj demonstraciji moći.

Nedavno je sličnu vazdušnu vratolomiju, još zahteviju, izveo "ruki" Memfisa Dža Morant, kada je u zaletu ka košu preskočio Kevina Lava, no ipak ostao "nedorečen" pošto lopta nije ušla u koš.

Derik Džons je nedavno brutalno posterizovao zvanično najboljeg defanzivca lige Rudija Gobera, ni to mu nije ni najmanji problem.

Prošlosezonska atrakcija protiv Toronta bila mu je, bez sumnje, najpoznatija "tačka" u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA