≫ 

Gober se javio iz karantina, ima dobre vesti: Svakog dana sam sve bolje, perite ruke ljudi!

Prvi NBA igrač zaražen korona virusom oseća se dobro i to je hteo a saopšti javnosti

  • 2
rudi gober Foto: twitter/NBA

Francuski košarkaš Rudi Gober prvi je zaraženi košarkaš korona virusom u najjačoj ligi na svetu, upravo je njegovo stanje bilo i okidač za prekid NBA sezone, a centar Jute sada je, kao i većina ljudi, u karantinu, odakle je poslao važnu poruku.

Gober se javio iz svoje kuće, poručio je da je dobro, zapravo da je svakog dana "sve bolje i bolje" što je ohrabrujuća vest, a njegovo obraćanje putem videa na svoje zvanične društvene mreže "okačila" je i NBA liga.

Evo šta kaže Rudi:

- Važnije od svega je da sačuvate sebe i ljud iz vaše okoline - počeo je Francuz, koji je virus preneo saigraču Donovanu Mičelu, ali i dečaku kojem je davao autogram.

Gober je tek sada svestan da nije bio dovoljno obazriv i ozbiljan kada je reč o korona virusu. Ponašao se neodogovrno.

- Voleo bih da sam sve ovo ozbiljnije shvatio, ali se nadam da će svi ostali sada to tako shvatiti, jer zajedno možemo da izguramo ovo. Čuvajte se.

Hrabri sve Goberova poruka da se oseća dobro, oporavak ide nabolje, ali trebaće mu još strpljenja i mirovanja u karantinu da pregura ovu situaciju.

- Svakog dana mi je malo bolje - rekao je, pa podsetio sve da se obavezno pridržavaju najvažnijih mera u borbi protiv ove pošasti.

- Samo da vas podsetim ljudi da perete ruke često sa sapunom i vodom. Pokušajte da izbegavate dodirivanje nosa, usta, očiju. I naravno, gledajte da izbegavate nepotrebne kontakte sa ljudima.

Podsetimo da je  Gober donirao pola miliona dolara zaposlenima u Jutinoj dvorani "Vivint smart houm" kako ne bi ostali bez kompletne zarade dok traje prekid u NBA sezoni zbog korona virusa.

- Donacija je mali znak pažnje i zahvalnosti svima kojima preti korona virus, a ovo je samo prvi korak i potez koji ću uraditi - rekao je Gober.

Video: Zvezda Čelsija pozitivna na korona virus, ali tvrdi da se oporavio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA