≫ 

Jokićev dabl-dabl pada u zaborav: Denver demoliran od ekipe koja je u najgoroj formi u NBA ligi!

Koliko je Denver bio u lošem stanju govori činjenica da je imao samo jedno vođstvo, i to uvodno od 2:0

  • 3
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera preživeli su možda i najneočekivaniji poraz ove sezone, jer su na gostovanju Torontu, koji je u seriji od devet uzastopnih neuspeha, savladani sa čak 135:111 u noći između srede i četvrtka. Ni dabl-dabl Nikole Jokića ovoga puta nije bio dovoljan, ali ni Somborac nije bezumorna mašina.

Toronto je definitivno, uz Hjuston, ekipa koja je u najgoroj formi u NBA ligi. U poslednjih 10 utakmica nisu uspevali da ostvare trijumf sve do dolaska Nagetsa koji su položili prilično lako oružje pred Reptorsima.

Koliko je Denver bio u lošem stanju govori činjenica da je imao samo jedno vođstvo, i to uvodno od 2:0. Od toga momenta, sve kreće da se srozava i raspada, pa domaća ekipa dolazi i do +18 već do poluvremena.

Kako je na kraju moglo da bude, Jokić i saigrači ne žele ni da znaju. Sve što je kolektiv iz Toronta bacio ka košu, u jednom momentu se pretvaralo u poene, pa je na nekih pet minuta do kraja meča bilo i neverovatnih +35.

Na kraju, poraz i novi unutrašnji glasovi koji Nikoli govore da ga ekipa limitira i da bi u doglednoj budućnosti mogao da razmisli o promeni sredinu.

Srpski centar je završio sa 20 poena, 10 skokova i pet asistencija, te je sa tim parametrima bio najbolji igrač svoje ekipe na ovom neslavnom gostovanju. Sa 8/14 za dva, 0/2 za tri i 2/4 sa slobodnih bacanja, ruku na srce, "Džoker" nije uspeo ovoga puta da iznese sam ekipu na površinu.

Sa druge strane, Paskal Siakam je imao sjajnu noć sa 27 poena, osam skokova i šest asistencija, a sa sličnim procentima i sa četiri poena manje ispratio ga je OG Anunobi.

Video: Protivnici nisu znali gde se nalaze: Jokićev novi tripl-dabl, pretekao je legendu i ušao u istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA