≫ 

Kakav finiš meča za Jokića: Za dve sekunde imao 3 skoka i dao koš za pobedu protiv Portlanda

Srbin je na kraju meč završio sa dabl-dabl učinkom

  • 2

Kada je Ostin Rivers pogodio trojku za prednost Denvera od 111:103, činilo se da će Nagetsi bez problema privesti kraju meč protiv Portlanda!

Međutiim, trojke Lilarda i neke izgubljene lopte dovele su do toga da Trejleblejzersi na 3,2 sekunde do kraja imaju šansu za produžetak. Trebalo je samo da se nadaju da će Moris promašiti oba bacanja, te da će uhvatiti loptu i do kraja postići još jednu trojku.

Moris ih je "ispoštovao", promašio je oba penala, ali je Jokić bio taj koji je uhvatio loptu. I ne jednom, već tri puta - kada je na kraju iz odbojke ubacio koš za konačnih 120:115!

Jokić je tri skoka i dva poena u finišu zabeležio za samo dve sekunde, dok je na kraju meča imao 36 poena, 11 skokova i pet asistencija.

Pomenimo i to da je naredni meč između Portlanda i Denvera, takođe u Oregonu, na programu u subotu veče od 22 časa.

>>> Počinje Fajnal for Evrolige u Kelnu, a u prvom polufinalu (18.00) sastaju se CSKA i Efes. Iako su Turci u ligaškom delu imali bolji skor, Efes je favorit: kvota na dvojku je 1,45, a na keca 3,05. Poggledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Efes.

Video: Entoni bacio Jokića na parket: Provokacije nisu sprečile Denver da ih počisti i vrati seriju na 0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA