≫ 

Kako je Jokiću zbog devojke propao transfer u Barselonu: Milojević je hteo da me ubije...

Sećanje na jednu od najgorih Jokićevih partija u dresu Mege

  • 5
Nikola Jokić, Natalija Maćešić, devojka Foto: Tanjug/AP, Instagram.com/nmacesic

Tokom razgovora u dokumentarnoj emisiji “Čovek koji pravi razliku”, seriji posvećenoj Mišku Ražnatoviću, centar Denvera Nikola Jokić okrio je kako mu je svojevremeno propao transfer u Barselonu!

Naime, Jokić je sa Megom igrao protiv Cedevite u ABA ligi, a na tribinama su bili skauti Barse koji su spremili ugovor na pet godina. Međutim, srpski centar je odigrao jednu od najgorih partija.

- Deki (Dejan Miloejvić) je hteo da me ubije. Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa - rekao je Jokić, a na njegove reči se potom nadovezao upravo sadašnji trener Budućnosti Milojević:

- Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio.

Jokić je tada ostao Megi i upravo iz nje je otišao u NBA ligu, gde je postao jedan od najboljih igrača. U međuvremenu je i oženio svoju tadašnju devojku Nataliju Maćešić. Natalija je takođe iz Sombora, kao i Nikola, a već nekoliko godina živi sa Jokićem u Denveru, gde je i diplomirala na Univerzitetu u Koloradu.

>>> Ozbiljno se zakuvalo u NBA plej-of seriji Denver - Portland. Trenutno je 2:2, i odgovor na pitanje ko će u polufinale Zapada nije ni na vidiku. Večeras (03.00) je Denver domaćin u petom meču, a kvota na keca je 1,80, dok je dvojka 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Portland.

Ono što je mnogima simpatično kada je Jokićeva devojka u pitanju, jeste i to što je u pitanju prava prirodna lepotica, koja nema ni trunke silikona u sebi, što je redak slučaj kada su u pitanju današnje devojke sportista, koje uglavnom izgledaju kao "klonirane" i liče jedna na drugu sa napumpanim ustima i grudima.

Video: Telegraf u štali Jokića: Upoznali smo njegove mezimce i pratili trke u Somboru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mijatova Prečka -PFC !

    1. jun 2021 | 09:16

    i on je rjedak primjer vrhunskog sportaša koji živi i ponaša se skromno . Čovjek je među najboljim košarkašima na svjetu ali je toliko prizemljen da je to nevjerovatno u današnje vrijeme . Gdje su puni tetovaža , plastičnih riba i prate ih incidenti to je Cool . A Nikola je totalna suprotnost sto je 000,1% sportaša . Razbahate se prvi ugovor dok potpisu niko ravan nije i onda im se priljepe sponzoruse i odigra sezonu , dvije plafon i cao . Nikola sretno i da te zdravlje sluzi a povrede zaobiđu i da se plasiramo s tobom na OI i tamo razvalimo!!

  • Hulk

    1. jun 2021 | 08:24

    Jedva ju je navatao i ona pobeže. Zato je bio ubiven. 4 godine mu je trebalo da navata drugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA