≫ 

Midlton dobio "basket" protiv Durenta, on i Janis dali 68 od 86 poena Milvokija! Juta sada ima 2:0

Baksi smanjili na 1:2 u seriji protiv Bruklina * dok su Džezeri za sada sačuvali prednost domaćeg terena protiv Klipersa

  • 1
Kris Midlton Foto: Ap/Tanjug

Za Bruklin je to samo bila prilika za brejk i naplatu onih partija na domaćem terenu u seriji, dok je za Milvoki treći meč polufinalne serije Istočne Konferencije NBA lige bio čisto preživljavanje!

I uspeli su u tome zahvaljujući Krisu Midltonu i Janisu Adetokunbu koji su ubacili čak 68 od 86 poena koliko je Milvoki dao u pobedi rezultatom 86:83!

Na 2.40 do kraja bilo je nerešeno (76:76), d abi potom usledio šou Midltona s jedne i Kevina Durenta s druge strane. Njih dvojica kao da su igrali basket, s tim da je as Milvokuja ubacio osam od deset poena svog tima u finišu, dok je Durent imao jedan manje.

Bruklin je vodio 83:80 na 1.12 sekindi do kraja, potom su imali i 83:82 na 12 sekundi do kraja kada je Holidej položio loptu u koš nakon prodora, da bi Netsi upropastili poslednji napad i dozvolili domaćem timu da sa linije penala postavi konačan rezultat.

Midlton je sjajno počeo meč i već u prvoj deonici je imao 15 poena. Takođe, još od kraja aprila i meča sa Hjustonom uspeo je napokon da ubaci 30+ poena. Na kraju je na taj konačan učinak od 35 poena dodao i 15 skokova.

Janis je imao dva poena manje (33), kao i jedan skok manje (14), dok je pomenuti Holidej jedini još pokušavao da igra. Meč je završio sa devet poena, četiri skoka i pet asistencija.

Bruklin je ponovo igrao bez povređenog Hardena koji bi trebalo da bude spreman za četvrtu utakmicu koja je na programu u nedelju, a Durent je sa 30 poena  i 11 skokova bio najbolji u redovima Netsa.

Pratio ga je Kajri Irving sa 22 poena, dok je Brus Braun ostvario dabl-dabl učinak sa 16 poena i 11 skokova.

Košarkaši Jute sada vode sa 2:0 u seriji protiv Los Anđeles Klipersa, jer su u drugom meču na svom terenu slavili rezultatom 117:111!

Donovan Mičel je bio nezaustavljiv sa 37 poena, dok je Klarksons aa 24 bio iza njega. Ingles je ubacio 19, Bojan Bogdanović je dodao 16, dok je Rudi Gober imao 13 poena i čak 20 skokova.

Redži Džekson je sa 29 predvodio Kliperse, dva manje ubacio je Pol Džordž (27) koji je dodao i 10 skokova, dok je Kavaj Lenard stao na 21 poenu. Moris je imao osam poena i 10 skokova.

Video: Gde Jokić okom tu Gordon skokom: Vrhunska saradnja dva centra rezultovala brutalnim zakucavanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA