≫ 

Zvezda mu ga "otela" dok je bio u Partizanu, sad Trinkijeri uzvraća udarac crveno-belima

Crvena zvezda bi posle odlaska Džordana Lojda mogla da ostane bez još jednog nosioca iz prethodne sezone

  • 8
Andrea Trinkijeri, KK Partizan

Foto: MN Press

Crvena zvezda je završila sezonu sa tri pehara, čime je stavljena tačka na turbulentnu sezonu u kojoj je došlo i do promene trenera i u kojoj je jedina mrlja loš rezultat u Evroligi.

Već prvog dana posle osvajanja titule, Zvezda je ostala bez Džordana Lojda, koji je karijeru nastavio u Zenitu. Ali, prema izveštajima medija iz Italije, moglo bi se dogoditi i da crveno-beli ostanu bez Korija Voldena.

Naime, Andrea Trinkijeri planira da dovede Voldena u Bajern kako bi pojačao ekipu za sledeću sezonu u Evroligi, pa mu treba plejmejker takvih kvaliteta koje Trinkijeri poznaje još iz Partizana.

Međutim, biće to velika borba jer Voldena želi i Olimpijakos, koji je sigurno finansijski jači od Bajerna, u smislu da želi da plati više.

Video: Volden na istezanju dok je bio u Partizanu

 Volden ima ugovor sa Zvezdom na još jednu sezonu i nije slobodan u izboru nove sredine, pa će novi klub morati da plati obeštećenje.

Američki košarkaš je prošle sezone u Evroligi odigrao 30 mečeva i u proseu beležio 10,5 poena i 2,3 asistencije, dok je u ABA ligi bio na 10 poena i 3,5 asistencije.

Osim, Voldena  Trinkijeri je već uzeo Ognjena Jaramaza Partizanu i to bez obeštećenja, a čeka se samo kraj sezone u Nemačkoj da se ugovor potpiše.

Video: Zar ti misliš da sam ja ovde zbog para? Ovako je Trinkijeri odgovorio na pitanje o plati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limdar

    15. jun 2021 | 15:35

    Kori Volden napravio grešku života iz veliki Partizan otišao u mali FMP-2. Bojim se da će opet da pogreši bolje bi mu bilo da ode kod Trinkijerija jer nekad je trener bitniji od para i kluba. Mislim da je ipak nešto naučio onim pogrešnim potezom sada nek dobro razmisli.

  • Dragan

    15. jun 2021 | 16:45

    panteri jel vasa legenda kori sam placa obestecenje da ode u bajer ili hahahahahahahahahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA