≫ 

Braća Luković proslavila dolazak Žoca uz Milenu Ćeranić i pesmu "Sve za ljubav, sve za Partizan"

Bivši košarkaš Partizana i njegov rođeni brat ne kriju ljubav prema Partizanu

  • 10

Čuveni trener Željko Obradović je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, što je napravilo ogromni "bum" u košarkaškim okvirima, a braća Luković su potpis proslavili i omiljenom pesmom ovog stručnjaka "Sve za ljubav, sve za Partizan" (Hanka Paldum - Crne kose).

Navijači ovog kluba još nisu u potpunosti svesni šta se desilo tokom dana, najbolji trener Evrope je stigao u Partizan nakon 30 godina, a bivši košarkaši "crno-belih" ne znaju kako da sakriju radost zbog toga.

Uroš Luković je još jedan u nizu, bivši centar crno-belih, koji trenutno nastupa za Mornar je organizovao slavlje sa svojim bratom Markom, takođe košarkašem i velikim navijačem Partizana.

Na slavlju je pevala i Milena Ćeranić, ali su ipak dva brata i svi prisutni gosti najglasniji bili uz pesmu "Crne kose" koju u originalu izvodi Hanka Paldum, a koju je Željko Obradović prepevao kao "Sve za ljubav, sve za Partizan", što je postala jedna od himni ovog kluba.

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u videu na početku teksta.

Takođe, u prostoriji u kojoj se održavala proslava, mogli su se videti neki interesantni detalji. Ova dva brata na zidu prostorije imaju grbove dva kluba - Partizana i Mornara, dok se u sredini nalazi jedan koš, što predstavlja njihovu ljubav prema košarci.

Marko Luković nije nikada obukao dres Partizana, igrao je za Megu, Krku, Manresu... A trenutno nastupa za Split.

Njegov stariji brat Uroš je proveo jednu godinu u Partizanu, kada je poneo titulu i najboljeg blokera ABA lige, pored Partizana nastupao je i za FMP, Kumanovo, Kožuv, MZT...

Video: Biska o prijateljstvu sa Točkom i najtežim suzama Željka Obradovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бобан

    26. jun 2021 | 10:53

    Грехота да такви људи нису у Партизану. Хоћемо браћу Луковић у Партизану!!! 😁😁😁

  • PFC

    26. jun 2021 | 10:24

    To bre , grobari moji !

  • Lanmi

    26. jun 2021 | 10:45

    Joj Milena, nemoj posle kad te pitaju Delije da kazes da nisi znala sta si pevala. Mnogo se nesto kajes u poslednje vreme, a posle pevanja nema kajanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA