Prve reči Avramovića po dolasku u Partizan: Reprezentativac Srbije otkrio zašto je izabrao crno-bele

Naravno, ključnu ulogu odigrao je Željko Obradović

  • 23

Aleksa Avramović je u utorak zvanično postao novi igrač Partizana s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, a već po dolasku u Humsku dao je i prvi intervu!

U razgovoru za klupsku televiziju, Avramović je otkrio zašto je ovog leta izabrao baš Partizan za novi klub.

- Kad vas zovne najbolji trener Evrope svih vremena, ne razmišlja se puno. Poslo mnogo obavljenih razgovora sa Željkom Obradovićem, shvatio sam da nigde ne bih mogao više da napredujem kao u radu s njim, Kao u ovom projektu koji je on meni predstavio. Dubokom sam poverovao u sve to što je rekao i nije mu dugo trebalo da me ubedi da napravim pravi izbor.

Osvrnuo se Avramović i na navijače.

- Nadam se da će biti dosta navijača na našim utakmicama, pogotovo posle ovakve sezone bez njih. Treba ti dodatna energija sa tribina i stvarno Partizanovi navijači su jedni od najboljih u Evropi i nadam se da će nas bodrti do naših ciljeva.

Inače, tokom dana su se na društvenim mrežama pojavile fotografije i statusi koje potvrđuju da je Avramović bio navijač Crvene zvezde i da je u nekim trenucima i vređao crno-bele.

Pokušao je u međuvremenu da obriše stare fotke, nestalo ih je oko 150 tokom dana, ali su određeni zapisi ostali:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    6. jul 2021 | 18:21

    Каже :"не размишља се пуно", а онда каже "после много разговора са Обрадовићем" 😂😂😂

  • Fake

    6. jul 2021 | 19:17

    Nije mi jasno čemu toliko "mazanje" kada svi u Srbiji već znaju da si od CZV imao ponudu na 300.000 a od penaltizana na 450.000 Lepo kažeš: bolja lova, za dve sezone zaradim kao za tri u CZV i toliko. Budi profi ako si već Alija

  • Boban

    6. jul 2021 | 20:19

    Eto grobarski projekt🤔 nije bitna olimpijada već Partizan. E moj Avrame, e naš Željko🤔 Proći će te kao i prošle i ove godine, samo što vam ovaj put sledi katanac😬❤️🤍❤️🤍❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA