≫ 

"Sve se na kraju svodi na ljubav": Bogdan pričao o svom kampu, ekipi Partizana, Željku Obradoviću

Košarkaš Atlante je proteklog vikenda održao svoj kamp za mlade košarkaše

  • 10

Video: Bogdan pričao o svom kampu: Sve se svodi na ljubav, decu približavamo snovima

Bogdan Bogdanović, košarkaš NBA tima Atlante, u intervjuu Tanjugu govorio o petom po redu kampu, koji je uz podršku Adidasa održan u Beogradu, zatim o Partizanu i NBA ligi.

- Samo napornim radom, velikom željom, upornošću i ljubavi koju ponavljaš svaki dan postaješ igrač - kažeBogdan i dodaje:

- Najveće vrednosti kampa jesu ljubav prema košarci i radost koja se može videti kod dece. Ne samo kada se pojavim ja kao organizator, nego i gosti. Kada pogledaš njih iz drugog ugla, vidiš da se sve na kraju svodi na ljubav. Kako prema igračima i idolima, tako i prema košarci” , rekao je Bogdanović.

Uloga vaspitača na kampu je veoma zahtevna, ali je lepo kada uspete da se izborite sa odgovornošću i budete uzor deci, dodao je on.

- Uloga starijeg vaspitača na kampu mi je zapravo bila najveći izazov. Mislim da sam se snašao u toj ulozi i zaista je lep osećaj -, smatra Bogdanović.

Nekadašnji košarkaš Partizana, potom Fenerbahčea i Sakramenta, bio je na prvom treningu crno-belu u novoj sezoni i otkrio da je primetio nekoliko mladih igrača koji imaju potencijal i priliku da mnogo napreduju uz trenera Željka Obradovića.

- Ne bih nikoga izdvojio i imenovao pojedinačno. Veoma su mlada ekipa, interesantna. Mislim da će uz Željka naučiti mnogo i da će biti veoma uzbudljivo” , rekao je Bogdanović.

Kada je u pitanju predstojeća NBA sezona, Bogdanović ističe da veruje kako će Atlanta ponovo izboriti plej-of.

Video: Bogdanoviću rekli da samo on još fali u ekipi Partizana ove godine: Ja sam obećao i toga se držim

- Mislim da smo izuzetno talentovana ekipa, imamo dobru hemiju između sebe koja će nas odvesti korak dalje. Verujem u nas i mislim da ćemo biti sve bolji”

Bogdanović je ponovio da je Kobi Brajant bio njegov idol i savetovao mlađim igračima da slede svoje snove.

- Vremenom se menjaju stvari koje me motivišu. Uvek nalazim nešto novo i smatram da je dobro imati zvezdu vodilju i idola. Jednostavno, kada ne znaš šta bi uradio dalje, posavetuješ se nekada i sa samim sobom. Kobi Brajant je i dalje moj idol, napravio je neke stvari koje ja i danas sledim. Uvek se trudim da pronađem novu motivaciju, što je jako važno -, istakao je srpski reprezentativac.

Video: Klinac izazvao Bogdana Bogdanovića: NBA as je odgovorio na perfektan način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    29. avgust 2021 | 14:24

    Pamti te zvezdana Bogdanee, 5 na 3, 123 koša, dobro pamti sveee!!

  • 32 zagorska

    29. avgust 2021 | 14:29

    Tko zna kakav bi to igrać bio da ga Dulo nije kao klinca davio i zlostavljao?

  • Febo

    29. avgust 2021 | 13:19

    Da ljubav,ali prema parama,ko I svi profesionalci.samo kod nas se raspreda prica o ljubavi prema klubu,ali ako te klub ne ispoštuje i ne plaća redovno,teško da će neko od ljubavi da zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA