Zanimljiva fotka pred finale Evrolige: Micić i Ataman "prigrlili" trofej, Laso i Jabusele samo razgledali

Da li je u pitanju samo sujeverje ili nešto drugo, videćemo sutra uveče

  • 0
Evroliga Foto: Youtube - Printscreen

Sutra od 19.00 časova u Štark Areni očekuje nas veliko finale Fajnal fora Evrolige između Anadolu Efesa i Real Madrida. Dva tima uspela su da u sjajnim utakmicama na jedan posed savladaju Olimpijakos i Barselonu i tako dođu do najvažnijeg meča u sezoni.

Danas je održana konferencija za medije pred finalni meč na kojoj je Vasa Micić istakao da ga povreda neće omesti u finalu, Ergin Ataman rekao da ima šampionske igrače u timu i da sutra pobeđuje, a Pablo Laso se podsetio i meča sa Crvenom zvezdom iz Beograda.

Posle zvaničnog protokola, treneri i igrači finalista Evrolige pozirali su pred trofejom namenjenom protivniku takmičenja. Tada je viđena i jedna prilično zanimljiva scena.

Naime, Vasa i Ergin su odmah pružili ruku i prigrilili trofej, dok su Laso i Geršon Jabusele samo stajali po strani i nisu se usuđivali da dotaknu pehar. Mnogi misle da je sujeverje dotaći nagradu koja ide pobedniku pre nego što se ona izbori na terenu, pa nije jasno da li su Madriđani to imali u vidu.

Uostalom, malo nas deli od trenutka kada ćemo saznati pobednika, a nema sumnje da nas u Areni i sutra očekuje vrhunska košarka.

Video: Vasa Micić: Ovo mi je najvažniji koš u dosadašnjoj karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA