Tečnost završila na parketu Pionira: Meč nakratko bio prekinut, reagovalo i obezbeđenje

Posle reakcije službe za održavanje, susret je nastavljen

  • 2

Košarkaši Crvene zvezde grabe ka pobedi u prvom meču finalne serije ABA lige protiv Partizana pred domaćim navijačima. Tim Dejana Radonjića stekao je solidnu prednost tokom treće četvrtine, a tokom poslednje je uspeo ponovo da se vrati na dvocifrenu zalihu.

Međutim, u trenucima kada su crveno-beli bili u novom naletu i kada su stigli do dvocifrene prednosti došlo je i do manjeg incidenta kada su pojedini navijači razočarani suđenjem arbitara Saše Pukla, Uroša Obrkneževića i Josipa Radojkovića počeli da ubacuju predmete na teren.

Prvo je ka igračima poletela papirna kuglica, a potom je na parketu završila i boca sa tečnoću zbog čega je usledio i prekid meča.

U sve se umešalo i obezbeđenje, koje je moralo da smiruje navijače, da ne bi došlo do dalje eksalacije. Na svu sreću, sve se smirilo vrlo brzo i meč je nastavljen nakon što su članovi tima za održavanje dvorane uspeli da sasuše teren i osposobe ga za igru.

Video: Dobrić sa osam metara: Zvezdin as se raspucao u drugom poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA