Zanimljiva poruka Tristana Vukčevića na Tviteru: "Ovih dana svako je ekspert za košarku"

Košarkaš Partizana zagolicao je maštu svojih pratilaca

  • 5
KK Partizan - KK Borac Foto: MN Press

Bliži se trenutak kada će se košarkaši Partizana okupiti za početak priprema pred za njih najvažniju sezonu u poslednjih nekoliko godina. Crno-beli će pored ABA lige, ovoga puta imati i breme nastupa u najjačem kontinentalnom takmičenju - Evroligi.

Mnogi igrači su stoga već uveliko u fazi individualnih priprema za početak sezone, a neko ko se posebno istakao na tom polju je Tristan Vukčević, kojeg smo još u julu mogli videti u teretani, što je često delio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Mladi košarkaš Partizana biće uzdanica Željka Obradovića i sigurno je da se od njega očekuje da dobije više prostora u rosteru, barem u regionalnom takmičenju.

On je danas došao u centar pažnje, pošto je na svom Tviter nalogu ostavio interesantnu poruku, kojom je zagolicao maštu svojih pratilaca. Nije baš najjasnije kome se Vukčević obratio i zbog čega, tek njegova objava je za kratko vreme privukla veliki broj ljudi.

- Ovih dana, svako je ekspert za košarku - napisao je Vukčević.

Video: Pešiću se žuri sa konferencije: Do kad ostajemo? Moram na ručak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lope

    15. avgust 2022 | 17:09

    Ne treba covek da bude ekspert da vidi da ti nemas pojma.

  • NekoKo

    15. avgust 2022 | 18:18

    Ovo vam je primer kada je neko bahat i bezobrazan a toga nije ni svestan. Klinac od 19 godina bez škole, bez obrazovanja drži predavanja o ekspertima. Da li treba da budemo sksperti za politiku i geopolitiku da bi imali pravo da izađemo na izbore i ne samo da tako iskažemo mišljenje, stav, ubeđenje nego direktno učestvujemo u izboru vlasti.? Sport je potpuno nebitna stvar u poređenju sa tim. To što istina i činjenice crno na belo pogađaju tuđu sujetu pa i pojedincima ugrožavaju fotelju i biznis nije razlog da se ćuti i klima glavom. Narod nije glup kao noć kako to neki zamišljaju a košarka nije nuklearna fizika.

  • 357

    15. avgust 2022 | 18:57

    Sale djordjevic sto je drzavu okitio ko igrac i seletktor pa ga pljuju ko je teodosic naspram njega eeeee....daj ko sto pesic rekao bodiroga djordjevic to se vise neradja ....covek ga je spustio na zemlju i to je to i kad neko ko pesic uradi tako to ima pozadina koja se ne bi svidela ekipi teodosica ....seca generacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA