≫ 

Amerikanci predviđaju: Srbija će osvojiti devet medalja u Tokiju, od toga će dve biti zlatne!

Oni smatraju da će Novak Đoković i karatistkinja Jovana Preković uzeti zlato

  • 13
Tenis Vimbldon finale Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Američki novinska agencija "Asošijeted Pres" napravila je svoju projekciju - koja će zemlja osvojiti koliko medalja, a tu se našla i Srbija za koju smatraju da će se vratiti sa devet odličja kući.

Oni smatraju da će Novak Đoković i karatistkinja Jovana Preković uzeti zlato, dok nas čeka tri kolektivna srebra i jedno individualno od Strahinje Stefanovića u kajaku.

Predviđanja:

Zlatne medalje:

Novak Đoković - tenis. U finalu bi trebalo da pobedi Danila Medevedeva, a bronza "će pripasti" Stefanosu Cicipasu;

Jovana Preković - karate. Fantastičan niz uspeha u kategoriji do 61 kilograma, Prekovićeva bi trebalo da nastavi i u Tokiju, gde AP očekuje da u finalu savlada Japanku Majumi Someju.

Srebrne medalje:

Vaterpolisti - ekipi Dejana Savića AP predviđa poraz od Hrvata u finalu, dok bi bronza pripala Mađarskoj;

Košarkašice - pomenuti "poraz od Amerikanki" doneće srebro selekciji Marine Maljković, a treće mesto zauzeće Australija;

Basketaši - zlato će, tvrdi AP, osvojiti Poljaci, naši srebro, a bronzu Letonci;

Strahinja Stefanović - kajakaš koji se nadmeće na 200 metara proći će kroz cilj tik iza očekivanog pobednika, Britnaca Lajama Hita, a treći će "biti" Španac Saul Kravioto;

Bronzane medalje:

Aleksandar Kukolj - naš džudista bi, sa Gruzijcem Varlamom Lipertelianijem, u konkurenciji do 100 kilograma "trebalo" da osvoji treće mesto u Tokiju, zlato da pripadne Žoržeu Fonseki iz Portugala, a srebro reprezentativcu Japana Aronu Vulfu;

Zorana Arunović - u streljaštvu, "njena disciplina" je vazdušni pištolj, gađanje sa 10 metara i tu AP očekuje da bude treća, iza indijskog para Jašasvini Desval - Manu Baker;

Mate Nemeš - naš grčko-rimski rvač u kategoriji do 67 kilograma "viđen" je od strane američke agencije na deobi trećeg mesta, sa Egipćaninom Mohamedom Ibrahimom El-Sajedom, dok zlato "čeka" Kubanca Ismaela Borera, a srebro Rusa Artema Surkova.

Video: Selektor Troicki pred put u Tokio: Đoković ide na zlatni slem, to niko nije uspeo u muškom tenisu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    19. jul 2021 | 18:48

    Ја видим пет златних медаља...видећемо!

  • Anica Rajcic

    19. jul 2021 | 19:18

    Zainat Anerikancima vaterpolisti ce osvojiti zlato,kosarkasice takodje,kao I basketasi.I odbojkasice ce osvojiti medalju.A atleticare su zaboravili?Ivana Spanovic ce nadam se zlato da osvoji,a mozda ce I jos neki atleticar da osvoji nedalju.A tu su I plivaci,tekvondisti .....A I strelci I veslaci ce biti bolji,nego sto su oni prognozirali.

  • 🇷🇸

    19. jul 2021 | 19:48

    Nismo mi alavi. Jedna po jedna i daće Bog da budemo dvocifreni. ❤🇷🇸❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA