≫ 

Četvorostruka olimpijska šampionka iz Rija se povukla iz dva finala u Tokiju

Simon Bajls se već povuka iz ekipnog takmičenja gde je ekipa SAD osvojila srebrnu medalju

  • 3
Simona Bajls

Foto: Tanjug/AP

Američka gimnastičarka Simon Bajls donela je neočekivanu odluku da se povuče iz finala u preskoku i dvovisinskom razboju na Olimpijskim igrama u Tokiju, saopštila je danas Američka gimnastičarska federacija.

Simon se veoma dugo razmišljala da li da se povuče i iz ovih disciplina, ali je na kraju morala to da učini je njeno "mentalno zdravlje uopšte nije bilo dobro".

- Posle razgovora sa medicinskim osobljem, Simon Bajls je odlučila da se povuče iz finala preskoka i dvovisinskog razboja. Njeno stanje će se svakodnevno procenjivati kako bismo odlučili da li može da učestvuje u finalima na parteru i gredi - navodi se u saopštenju.

 

Četvorostruka olimpijska šampionka je, nakon što se povukla sa ekipnog finala posle samo jedne rotacije, izjavila da svoje metalno zdravlje stavlja na prvo mesto. Amerikanke su tada osvojile srebro, a Bajls se nakon toga povukla i iz finala višeboja koja je pripala njenoj sunarodnici Sunisa Li.

Video: Amerikanka je bila dopingovana na Igrama u Riju čak četiri puta pozitivna a nije kažnjena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA