≫ 

Klub je na ivici gašenja, nemamo za autobus i najbedniji hotel u Splitu: Kriza Partizana sve veća!

Dovedeno u pitanje učešće crno-belih u regionalnoj ligi

  • 16

Velika kriza u Vaterpolo klubu Partizan se nastavlja, pa je tako dovedeno u pitanje i gostovanje ekipe Splitu, za koju jednostavno nema para. 

Kako prenose pojedini mediji, crno-belima je potrebna suma od 4.000 evra, a pribavljanje iste čini se kao nemoguća misija.

- Nemamo nikakve prihode! Nemamo nijednog sponozora! Pravo da vam kažem, nemam više ni koga da zovem. Na sve načine i preko mnogih prijatelja dovijala sam se kako bih obezbedila novac za prevoz i smeštaj - počela je priču direktorka Tatjana Rakas.

Gostovanje u Regionalnoj ligi zadalo je dodatne muke crno-belima.

- Novac za odlazak u Split nemamo! Na gostovanja smo išli autobusima poput onog iz kultnog filma „Ko to tamo peva“. Spavamo u najjeftinijim i najbednijim mogućim hotelima, koji su u stanju raspada, samo da bismo došli do bazena i odigrali utakmicu - kaže Rakas i dodaje:

- Znate šta, da se ovde radi o nekoj bahatosti, da se ja nešto rasipam parama ili kradem, pa da razumem da se ovaj klub stavi na marginu, ali ovako... Pa, nama tri dana deca ne treniraju jer nemamo mazuta. Temperatura vode je 23 stepena. Imamo 350 dece koja vole vaterpolo, koja žele da budu novi Filipovići, Mandića, Jakšići, ali bez elementarnih uslova... Šta da vam dalje pričam, klub je na ivici gašenja, ovakva situacija je neizdrživa - završava Rakasova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    15. mart 2019 | 13:02

    Ako vi propadate a imali ste svoj bazen izdavali poslovni prostor i uzimali pare ,sta da kazu ovi drugi klubovi ,nego prijatelju ti si nesposoban da obezbedis lovu zato trbas da odes a da dodju drugi ljudi na tvoje mesto .

  • 123

    15. mart 2019 | 11:18

    Bolje onda da se ugase pre nego sto naprave jos vecu stetu i dugove...

  • Nesa

    15. mart 2019 | 12:57

    Pa nikome nista niste placali godinama sada kukate kako je drugima sta je sa becejom sve ste vi grobljanci ugasili a sad zaigrala mecka katanac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA