Atanasijević oproštajnom porukom rasplakao Podraščanina: Da l' si realan, Aco voli te brat!

Marko ide iz Peruđe posle četiri godine

  • 0
Foto: Instagram / aleksandar.atanasijević

Tim povodom se od Podraščanina oprostio sunarodnik i saigrač iz reprezentacije Aleksandar Atanasijević, koji je na društvenim mrežama podelio nekoliko fotografija sa Markom.

Uputio mu je i dirljivu poruku, na ispraćaju iz kluba u kom Atanasijević igra već sedam godina i još uvek tu ostaje.

- Šta je najbolja stvar za sportistu - to što može da igra četiri godine zajedno u timu sa svojim prijateljem. Poslednje četiri godine smo bili zajedno svakog dana, živeli smo svoje snove, prolazili kroz dobre i loše momente sa osmehom... Ništa neće biti isto bez tebe, ali moraš da znaš da ću uvek da budem uz tebe - napisao je Atanasijević Podraščaninu.

Gledajući širu sliku, zajedno igraju i dosta duže kroz reprezentativni sastav. Podraščanin je inače pre Peruđe igrao u Lubeu, a još krajem marta je bilo pisanja da će u Trentino.

- Rasplakao si me brate, da l' si realan?! Hvala za sve divne trenutke, veliki si čovek i još veći prijatelj dragi Aco. Bilo mi je zadovoljstvo provesti s tobom svaki trenutak i u dobru i u zlu, radovati se i tugovati. Puno sreće i zdravlja ti želim! Čekam te u Srbiji (pa idemo za Budvu). Voli te brat - odgovorio mu je Podraščanin.

Video: Bolju asistenciju od ove nećete videti: Ovaj pas igra odbojku bolje od mnogih ljudi

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA