≫ 

Partizan nema leka za Novi Beograd, Mandić potopio crno-bele: Radnički preslišao Šapčane

Ništa manje ubedljiva nije bila ni Crvena zvezda

  • 1
Vaterpolo Novi Beograd Foto: VK Novi Beograd

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su Partizan sa 16:10 u drugom kolu grupe za plasman od 1. do 6. mesta Superlige Srbije na bazenu "11. april", dok je Radnički bio bolji od Šapca (13:9), a Crvena zvezda je bila uspešnija od Vojvodine (18:10).

Novobeograđani su upisali 10. trijumf u domaćem šampionatu, a ovo je bio četvrti duel Novog Beograda i crno-belih ove sezone i četvrti trijumf ekipe koju sa klupe predvodi trener Dejan Jovović.

Novobeogradski tim predvodio je Dušan Mandić sa šest golova, po tri pogotka su zabeležili Strahinja Rašović i Duško Pjetlović, dok je kod Partizana najbolji bio Milan Aleksić sa četiri gola.

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog pobedili su Šabac 13:9 (2:3, 2:5, 4:3, 1:2 ) na vrućem gostovanju, a Kragujevčani su upisali trijumf bez dvojice najiskusnijih igrača Miloša Ćuka i Josipa Vrlića, koje je trener Uroš Stevanović odmarao.

U pobedničkom sastavu prednjačili su Nemanja Stanojević i Nikola Lukić sa po tri gola, dok je isto koliko postigao i Ognjen Stojanović na drugoj strani.

Video: Mogao bi i Dejan Savić da se oprosti, jer zauzima dva mesta u autobusu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAPIC POLITIKANT - CISTI LICNI INTERESI

    30. januar 2022 | 10:43

    POBEDA JE NEMOGUCA MISIJA, SAPIC ISPRAZNIO SEF ! NJEGOV POLITICKI TIM! STO NE ZAVUCE RUKU U SVOJ DZEP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA