"Nije zlatna medalja, ali sija kao da jeste": Odbojkašice Srbije oduševljene posle bronze u Ligi nacija

Odbojkašice su danas u borbi za treće mesto savladale selekciju Turske

  • 1
Odbojkašice Srbije / Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije Foto: Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Srpske odbojkašice napravile su veliki uspeh na završnom turniru Lige nacija u Ankari, pošto su danas u borbi za bronzanu medalju ubedljivo savladale Tursku u tri seta - 3:0 (27:25, 25:17, 26:24).

Srpska odbojkašica, Maja Aleksić izjavila je da je naš nacionalni tim odigrao odlično na završnom turniru Lige nacija i da je samim tim uspeh došao kao krem svega.

- Protiv Brazila nam je nedostajalo malo energije i snage, ali ne bih da se vraćam na taj meč. Imali smo dosta putovanja i veliki broj utakmica. Srećna sam, jer smo turnir u Ankari završili pobedom. Nije zlatna medalja, ali za nas sija kao da je zlatna - istakla je Aleksićeva, a preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Spska odbojkašica, Bianka Buša rekla je da je ekipa odigrala fenomenalan meč protiv Turske i da je zasluženo došla do zlatnog odličja.

- Nakon jučerašnjeg poraza uspele smo da nađemo motivacije i želju da danas pobedimo. Sve je funkcionisalo od početka do kraja utakmice. Drago mi je da smo baš ovde pobedile Tursku. Sada sledi zasluženi odmor - istakla je Buša.

U finalu Lige nacija nešto kasnije danas sastaće se selekcije Italije i Brazila u borbi za zlatnu medalju.

Video: Italijan koji je nasledio Terzića: Novi selektor odbojkašica o očekivanjima u budućnosti

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA