Najprimamljiviji beg od gradskog asfalta: Šest SPA PAKETA za šest TOP TIKETA

Poslednji dani jula donose nam pravi pakao

  • 0
Mozzart Foto: Mozzart

Meteorolozi najavljuju tropske temperature, a brojevi na Celzijusovoj skali prelaziće i brojku od 40 stepeni. Spremili smo pravu stvar za tebe, alternativu za pravo osveženje.

Upravo su brojevi u centru pažnje, i to njih 48. Vrhunski bazeni, sjajna usluga, svež planinski vazduh i netaknuta priroda Rtnja. Privukli smo tvoju pažnju? U periodu od 27. do 29. jula izaberi svoju srećnu kombinaciju na Mozzart Lucky Super 6, kladi se onlajn i osvoji romantični spa užitak za dvoje u hotelu Ramonda.

Sve što treba da uradiš jeste da u pomenutom trodnevnom periodu igraš na omiljene brojeve putem interneta i ostvariš broj poena veći od ostalih igrača. Šest igrača koji budu imali po tri tiketa sa najvećim ukupnim brojem poena imaće privilegiju dvodnevnog odmora u luksuznom spa centru Ramonde.

Paket uključuje noćenje za dve osobe, večeru, doručak u krevetu, penušavo vino La Contesa u okviru room service-a, korpu voća, duo relax masažu od 30 minuta, kao i korišćenje spa centra. Nagrade ćemo uručiti u formi vaučera kada se završi takmičenje, a treba da ih iskoristiš do 22. 12. 2022.

Dobitna kombinacija za SPAs od vrućine.

Spremi svojih top 6.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA