≫ 

Najgorih 11 igrača dosadašnjeg toka Mundijala: Jedno ime će vas posebno iznenaditi

„OneFootball.com“ je objavio spisak fudbalera koji su tokom grupne faze Mundijala u Rusiji prikazali najmanje na terenu

  • 12

Specijalizovani sportski sajt „OneFootball.com“ objavio je spisak najgorih 11 igrača dosadašnjeg toka Mundijala. Ne možemo reći da se u potpunosti slažemo sa njima, jer ima fudbalera koje nije bilo fer uvrstiti u ovaj tim. Šta vi mislite?

Golman — Vili Kabaljero (Argentina): Postoji samo jedna reč koja može da opiše njegov nastup u meču protiv Hrvatske. Ta reč je užas. Ona katastrofalna greška u svom kaznenom prostoru koja je rezultovala prvim golom za „kvadrataste“ biće trajni beleg u njegovoj daljoj karijeri, koja je u reprezentativnom dresu definitivno okončana. Nikada više on neće stati na gol Argentine. S pravom je u ovom timu.

Urugvaj ili Portugal? Suarez ili Ronaldo? Kec je 2,80, dvojka 2,90, a kako su u pitanju tvrde ekipe, treba razmisliti o kvoti 2,35 na tip 0-1 (neće pasti više od jednog gola). Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Urugvaj - Portugal

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Argentine

Levi bek — Milad Mohamadi (Iran): Jedini razlog, izgleda, koji su urednici „OneFootball-a“ imali da ovog Iranca izaberu u najgori tim dosadašnjeg toka turnira jeste onaj neuspeli akrobatski pokušaj prilikom izvođenja auta na kraju meča njegove reprezentacija sa Španijom. To nam se čini baš preterano. Ne slažemo se.

Centralni bek — Fidel Eskobar (Panama): Jedan od glavnih krivaca zbog kojih je debitant na Mundijalu uspeo da primi devet golova protiv Belgije i Engleske. Po mišljenju sajta „OneFootball.com“.

Kabaljero ne može da veruje šta je uradio. Ostatak sveta takođe nije mogao da veruje šta je uradio. Foto: Guliver/Elsa/Getty Images

Centralni bek — Džerom Boateng (Nemačka): Ne samo što je dobio crveni karton u meču protiv Švedske i tako doveo svoj tim u vrlo lošu situaciju za utakmicu trećeg kola protiv Južne Koreje, nego je još i po svemu sudeći uzrok duboke podele u svlačionici „pancera“. Kažu da je predvodnik jednog klana u kojem se nalaze Mesut Ozil, Sami Kedira i Julijan Draksler. Na drugoj strani su Humels, Miler i Nojer, predvođeni Tonijem Krosom.

Desni bek — Mihael Muriljo (Panama): Još jedan od glavnih krivaca zbog kojih je debitant na Mundijalu uspeo da primi devet golova protiv Belgije i Engleske. Po mišljenju sajta „OneFootball.com“.

Centralni vezni — Karlos Sančez (Kolumbija): Na spisku se nalazi zbog onog igranja rukom u kaznenom prostoru na samom početku meča svoje selekcije sa Japanom, u 3-em minutu. Ne samo što je svoj tim ostavio na cedilu dobivši drugi najbrži crveni karton u istoriji Mundijala, nego je još sviran i penal. Taj uspešno izvedeni penal je mogao skupo da ih košta, ali su se na kraju uprkos tome izborili za prvo mesto u grupi.

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Kolumbije

Centralni vezni — Havijer Maskerano (Argentina): Njegovo vreme je, nažalost, prošlo. Toliko netačnih pasova, toliko grešaka, čak i faulova koji su mogli skupo koštati njegovu reprezentaciju, posebno onaj penal koji je skrivio u odlučujućem meču sa Nigerijom, sve dovoljno govori.

Nejmar. Foto: Tanjug/AP

Centralni vezni — Julijan Draksler (Nemačka): Čitav nemački tim je podbacio na ovom Mundijalu, uostalom, ispali su u grupnoj fazi. Aktuelni šampion. Neko je morao da bude izdvojen, pored Boatenga. Taj neko je nevidljivi Draksler.

Napadač — Nejmar (Brazil): Čovek je veći deo vremena na terenu, tokom utakmica grupne faze sa Švajcarskom i Kostarikom te Srbijom, proveo valjajući se po zemlji. Padajući kada oseti dah protivničkog fudbalera. Ponekad se kotrljajući unedogled. Pokazao je vrlo malo ili ništa. On jeste kontroverzni izbor za najgorih 11, ali je to verovatno na mestu, budući da se od njega očekuje mnogo.

Napadač — Robert Levandovski (Poljska): Jedno od najvećih razočarenja ovog Svetskog prvenstva svakako je jedan od najboljih napadača današnjice. Apsolutno ništa nije pokazao. Kapiten kapitenski? Daleko od toga. Važi isto što i za Nejmara: od njega se očekivalo mnogo više.

Napadač — Aziz Buhaduz (Maroko): Strelac najboljeg gola glavom na čitavom Svetskom prvenstvu. Šteta što ga je zabio u sopstvenu mrežu. Svejedno, surovo ga je zbog toga staviti na ovaj spisak. Dovoljno mu je teško.

VIDEO:  Sve što niste znali o reprezentaciji Brazila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA