Srpski dubl uspešno počeo odbranu titule na Serbia Openu, čekaju Hrvate u drugom kolu

Pobeda protiv neugodnih rivala

  • 1
Ivan, Matej Sabanov Foto: MN Press

Srpski dubl igrači Ivan i Matej Sabanov plasirali su se u drugo kolo Serbia Opena pošto su savladali Rohana Bopanu i Matvea Midelkupa rezultatom 2:1.

Već na startu meča srpski dubl se suočio sa problemima, ali su u svom prvom servis gemu spasili četiri vezane brejk lopte, zatim u šestom gemu prvog seta dve vezane, a onda su oduzeli servis rivalima i poveli sa 4:3, potvrdili su brejk, pa još jednom napravili brejk i osvojili prvi deo igre sa 6:3.

Vezali su Sabanovi i treći uzastopni brejk u servis gemovima rivala, ali je odmah usledio ribrejk, a do kraja drugog seta nije bilo brejk prilika, pa se ušlo u taj-brejk. Tamo su Sabanovi izgubili 7:2, pa se pristupilo super taj-brejku u trećem setu.

Odlično su odigrali taj deo Sabanovi i slavili sa 10:6. U drugom kolu protivnici Ivanu i Mateju će verovatno biti hrvatski dubl par Nikola Mektić i Mate Pavić koji su u prvom kolu veliki favoriti protiv Hansa Haka i Filipa Osvalda.

Podsetimo, braća Sabanov brane titulu na Serbia Openu.

Video: Novak poručio svetu pred Serbia open: Srpski narod je ponosan, gostoprimljiv narod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA