Divac se krio od žene i velikih svetskih faca da bi gledao Partizan u Ligi Evrope!

I privoleo mnoge od njih da ga podrže pre kraja utakmice

  • 9

Snežana Divac, supruga generalnog menadžera Sakramento Kingsa Vlada Divca "razotkrila" je svog muža da je tokom gala večeri krišom gledao utakmicu Partizana u Ligi Evrope.

Kingsi su trenutno u Indiji, odakle je vlasnik franšize Vivek Ranadiv poreklom, a u tom trenutku se "potrefilo" da crno-beli igraju protiv Astane u drugom kolu grupe L. Divac to nije hteo da propusti i imao je šta da vidi...

- Večera, sve u fulu. Najveće face NBA i Indije, a moj muž krišom gleda fudbal. Na kraju su svi navijali za njegov tim - napisala je Snežana Divac na Tviteru.

Da podsetimo, izabranici Save Miloševića pobedili su Astanu kao gosti sa 2:1, iako su imali više stopostotnih šansi i za ubedljiviji trijumf.

Ovo je Partizanu bila prva pobeda ove sezone u Ligi Evrope pošto su u prvom meču odigrali nerešeno sa AZ Alkmarom 2:2. Naredni meč igraju 24. oktobra protiv Mančester junajteda.

S druge strane, Sakramento se u Indiji zagreva za novu NBA sezonu u kojoj će Kraljevi, što u igračkom kadru, što u stručnom štabu i upravi imati čak petoricu Srba.

Video: Vlade Divac od petka u Kući slavnih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA