≫ 

Seks skandal drma Belgiju: Drogirana devojka puzala po kantini i oralno zadovoljavala fudbalere!

Trening niželigaša u Belgiji je izmakao kontroli

  • 5
Belgija, fudbaleri, silovanje Printksrin: Twitter

Poslednjih dana fudbalski seks skandal u Belgiji glavna je tema tamošnjih medija koji ne prestaju da uiznose nove detalje od dešavanjima u fudbalskom nižečigašu Espuar Minerua.

Naime, kako prenose mediji u toj zemlji, u javnost je pušten snimak na kojem se vidi kantina kluba u kojoj jenekoliko fudbalera ali i devojka u donjem vešu koja puzi po podu i opšti prvo sa jednim a onda i drugim igračem tog kluba.

Prema njihovom pisanju, navodno je snimak napravio jedan od fudbalera posle treninga, a povodom celog slučaja oglasila s ei majka deovjke.

- Postoje dokazi da moja ćerka nije bila uračunljiva. Želim da sve ovo rešim na sudu, ali igrači nisu sve ispričali - kaže majka devojke za Sudinfo i dodaje da su je fudbaleri silovali.

O celom slučaju oglasio se i jedan od igrača koji ističe da je cela stvar otišla predaleko, ali odbacuje optužbe da je bilo silovanja. On dodaje da je devojka pristala na sve.

Ceo slučaj trenutno ispituje policija u Belgiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA