Skandalozna kampanja zapadnih medija: "Nudili mi 60.000 evra da spavam s Novakom i uništim mu brak"

Svi svetski mediji prenose izjavu srpske manekenke Natalije Šćekić datu tabloidu Svet

  • 57
Jelena Đoković, Novak Đoković, Natalija Šćekić Foto: Instagram.com/djokernole, Instagram/natalijaa55,

Svetski mediji pronašli su novu temu kako mogu da pišu o Novaku Đokoviću u lošem tonu, tako se na udarnim mestima najčitanijih svetskih portala, našla priča srpske manekenke Natalije Šćekić, koja tvrdi da su joj nudili 60.000 evra da spava sa Novakom i sve to snimi, kako bi mu uništili brak.

Natalija je dala intervju za magazin Svet, ali iako je u pitanju tabloidan list, to nije smetalo Marki, Sanu, Tutosportu, najuticajnijim australijskim medijima... da naprave priču o Nataliji i navodnoj aferi da joj je za seks sa Novakom ponuđeno 60.000 evra od strane neimenovanog biznismena.

- Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim - rekla je manekenka nedavno u intervjuu za "Svet".

- Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu - rekla je Natalija.

Nataliji je posle ove priče porasla popularnost na Instagramu i broj njenih pratilaca vrtoglavo raste i trenutno je na 14.400, ali nema sumnje da će brojka samo da raste.

Video: Veseli se srpski rode: Novak zapevao pred okupljenim fanovima i izazvao oduševljenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    22. mart 2021 | 17:39

    Па Новак пази шта једе а камоли шта ће да је.е 😂

  • Vatra

    22. mart 2021 | 18:09

    I sta je bilo kad si se probudila?

  • Pera kojot

    22. mart 2021 | 19:29

    Posto je ovo ocigledna laz, uhapsiti je i kazniti, poslati u zabelu da malo kopa krompire i cisti ivicnjake kraj puta. Rusenje Noletovog imidza u svetu je direktan napad na Srbiju! U apsanu sa njom, pa nek sledeci put prica! A proveriti i koji je to biznismen i njega na robiju isto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA