≫ 

Mejveder izbacio devojku striptizetu iz vile zbog boks meča za koji se sprema

Navodno, želi 100 odsto da bude fokusiran na jutjubera

  • 0
Monroe Foto: Instagram/floydmayweather, Instagram/thereal.annamonroe

Legendarni američki bokser Flojd Mejveder navodno je zamiolio svoju verenicu Anu Monro da napusti velelepnu vilu u Las Vegasu kako bi se što bolje pripremio za meč koji ga očekuje protiv jutjubera Logana Pola!

Ana ima 29 godina i glavna je striptizerta u Mejvederovom klubu u pomenutom gradu, a za njihovu vezu se saznalu u februaru kada je Flojd proslavio svoj 44. rođendan.

Tamošnji tabloidi pišu da Flojd ozbiljno shvata svoj povratak iz penzije i prvi profesionalni meč još od 2017. kada je boksovao protiv Konora Mekgregora u borbi teškoj 250 miliona. A boravak blizu Ane., koja je inače prava seks bomba, navodno mu neće biti od pomoći...

- Ana se preselila u svoj stan. Za nju je ovo sve stresno, ali je svesna da je Mejveder taj koji "povlači poteze" u njihovoj vezi. Malo je čudno što se iselila, jer vila ima 11 spavaćih soba i mogli su da se ne viđaju - rekao je izvor blizak striptizeti za "San".

Mejveder u profesionalnom boksu ima skor 50:0 i meč protiv Pola neće uticati na promenu s obzirom na to da je egzibicioni. Takođe, borio se 2018. godine u još jednom egzibicionom meču, tada je savladao Tenšina Nasukavu u Japanu, a od tog meča je zaradio 10 miliona dolara.

U nastavku pogledajte i Anine fotografije i uverite se zašto Mejveder neće biti fokusiran:

Video: Najbogatiji sportista planete pokazao svoju brutalnu garažu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA