Evo zašto Zvezda nije zvala navijače da biraju predsednika!

Brojni navijači Crvene zvezde pitaju se zbog čega im nisu stigli pozivi za izlazak na izbore za predsednika fudbalskog kluba

  • 10

Fudbalski klub Crvena zvezda bira predsednika, ali se na Marakani u sredu, prvog dana glasanja nije pojavio veliki broj glasača.

Nezvanično, tek oko 100 članova je u sredu izašlo da glasa, ne očekuje se bolji odziv ni danas.

DOKAZANO: Crvena zvezda za pet godina izgubila 17 hiljada navijača! (FOTO) (VIDEO)

Navijači kluba sa Marakane pitaju se na društvenim mrežama, forumima, čak se mogu videti i komentari na zvaničnom sajtu Crvene zvezde zbog čega im nije stigao poziv za glasanje?

Poznato je da u Ljutice Bogdana vlada velika finansijska kriza, zbog koje su u klubu odlučili da promene praksu pozivanja navijača na izbore.

- Pozivi za glasanje poslati su svim članovima kluba na njihove mejl adrese koje su ostavili prilikom učlanjenja. Ove godine odustalo se od slanja poziva zbog uštede. Svima je poznata finansijska situacija u klubu.

- Preko medija i klupskih glasila obavestili smo javnost o izborima. Crvena zvezda zbog teške materijalne situacije mora da misli na svaki dinar, i to je jedini razlog zbog kojeg su pozivi poslati mail-om, a ne poštom -  rekli su iz Zvezde.

Jedini kandidat za predsednika fudbalskog kluba Zvezde je Svetozar Mijailović, a u četvrtak uveče će biti završeno glasanje.

Ovo su treći predsednički izbori u Zvezdi. Crveno-beli su bez predsednika od maja kada je ostavku podneo Dragan Džajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    11. decembar 2014 | 13:55

    Gospodo navijaci, vi koji ste imali pravo glasa, obratite se Terzicu, on ce sve objasniti.

  • miami

    11. decembar 2014 | 15:23

    Koliko ja znam email se ne placa uopste!!!!!!! Besplatan servis!!!!! Poceo je Terzic da mulja ponovo!!!!! Jadna Nasa Zvezda sa ovakbim ljudima, taman kad ode jedan lopov dodje drugi

  • Njego

    11. decembar 2014 | 14:23

    Ja sam clan i tad nisam imao mejl tj ni komp. kada sam se uclanio ali sam ocekivao da ce barem spisak izbaciti negde ili mi poruku oustiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA