VOJVODINA PONIZILA SAMPDORIJU: Novosađani sa četiri gola demolirali protivnika usred Italije! (FOTO) (VIDEO)

Fenomenalna partija Vojvodine u Torinu, posle koje su gotovo sigurno obezbedili prolaz u plej of Lige Evrope

Vojvodina je demolirala Sampdoriju u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope usred Italije sa 4:0. Golove za Lale postigli su Mirko Ivanić u četvrtom, Aleksandar Stanisavljević u 49, i Ognjen Ožegović u 58. i 91. minutu.

Kakav je fudbalski čas održala Vojvodina Sampdoriji, to će se godinama prepričavati! Vujadin Boškov bi mogao da bude ponosan na svoj klub u kome je ponikao, ali bi se verovatno malo i postideo zbog Sampdorije, ekipe u kojoj je takođe ostavio veliki trag kao trener, jer je klub iz Đenove potpuno pregažen od ekipe sa Karađorđa.

Voša je na stadionu Komunale imala start iz snova! Povela je u Torinu već u 4. minutu, kada je posle vrhunske akcije kapiten Lala Mirko Ivanić izašao pred golmana Vivijana i rutinski plasirao loptu u mrežu za radost oko 200 navijača koji su doputovali iz Novog Sada i istakli su se zanimljivim i duhovitim parolama.

>>> TOVARI BURANIJU: Nasmejaće vas transparent navijača Vojvodine! (FOTO)

>>> IZIGRALI CELU ODBRANU SAMPDORIJE: Pogledajte fenomenalnu akciju i gol Vojvodine! (VIDEO)

>>> Šou predsednika Sampdorije i Vojvodine: Italijan glumio Brazilca na terenu! (VIDEO)

Već je početak meča nagovestio u kom pravcu će se odvijati utakmica u Torinu. Fantastična akcija, u kojoj je razmenjeno nekoliko pasova iz prve, potpuno je izbacila iz igre protivničku ekipu iz igre, što je rezultiralo vodećim golom.

Mogla je Vojvodina i ubedljivije da vodi posle prvog poluvremena da je šut Aleksandra Stanisavljevića u 31. minutu bio za koji centimetar precizniji. On je iznenada raspalio po lopti sa oko 25 metara, iznenadio gomana Vivijana, ali je pogodio prečku.

>>> ITALIJANI, GDE VAM JE SEMAFOR? Iznenadićete se kada stvarno vidite gde se nalazi (FOTO)

>>> Hvala, čika Vujo: Navijači Sampdorije ne zaboravljaju legendu Vojvodine! (FOTO)

Izabranici Zlatomira Zagorčića su u drugom poluvremenu nastavili u istom ritmu, kao u prvih 45 minuta utakmice. I ponovo je, kao na početku prvog poluvremena, već posle četiri minuta nastavka, Vojvodina postigla novi gol i duplirala vođstvo.

Ožegović je dobro istrčao kontru, šutirao sa oko 20 metara, ali je golman Vivijano uspeo da delimično zaustavi šut i skrene loptu u stranu, međutim, akciju je pratio Aleksandar Stanisavljević, koji je natrčao na odbitak i sproveo loptu u praznu mrežu.

>>> LOB IZ PRVE U MALU MREŽU: Golčina fudbalera Vojvodine za velikih 3:0 protiv Sampdorije! (VIDEO)

Samo devet minuta kasnije Ožegović je i totalno dotukao Sampdoriju, kada je posle nove kontre bio brži od protivničkog igrača i pre njega došao do lopte na ivici kaznenog prostora, odakle je fantastično lobovao golmana Sampdorije, koji je istrčao da skrati ugao.

Ništa nije polazilo za nogom fudbalerima Sampdorije, koje sa klupe trenira bivši trener Crvene zvezde - Valter Zenga. Pokušavao je Italijan da trgne svoju ekipu, menjao je igrače, pokušavao da promenom taktike promeni tok utakmice, ali to protiv ovako raspoložene Vojvodine nije mogao.

>>> POTEZ KAKAV SE RETKO VIĐA: Besni tifozi Sampdorije pljuvali igrače, a onda je ispred njih stao Zenga! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posle trećeg gola Vojvodina je stala na loptu, spustila tempo i mirno kontrolisala meč. Sampdorija je možda u tom trenutku imala više lopte u nogama, ali je Voša pretila iz kontri.

I malo je falilo da u 84. minutu na taj način postignu novi gol, ali su Stanisavljević i Ožegović nespretno izveli završnicu kontre iako su imali situaciju dva na jedan, pa je Ožegović na kraju šutirao iz raskoraka preko gola.

Ono što nije uradio tada, Ožegović je uspeo u 90. minutu, kada je postigao drugi gol i postavio konačan rezultat - 4:0. Dobio je loptu na šesnaest metara, krenuo napred, prevario čuvara i onda šutirao i ostavio Vivijana ukopanog u mestu.

>>> SANJAĆE GA ODBRANA SAMPDORIJE: Majstorija Ožegovića za četvrti gol Vojvodine! (VIDEO)

Za nedelju dana će u Novom Sadu biti odigran revanš, koji će, posle ovakvog rezultata biti čista formalnost.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

SAMPDORIJA - VOJVODINA (0:4)

(Ivanić 4, Stanisavljević 49, Ožegović 58, 90+1)

SASTAVI:

Sampdorija:

Vivijano, Kasani, Silvestre, Zukanović, Fernando, Bareto, Palombo (Všolek), Krstičić (Ređini), Sorijano, Eder, Murijel (Bonacoli).

Vojvodina: Žakula, Vasilić, Pankov, Nastić, Đurić, Ivanić (Babić), Stanisavljević (Stamenić), Puškarić (Paločević), Sekulić, Maksimović, Ožegović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    30. jul 2015 | 22:09

    Poruka za RTS VOJVODINA VODI 2:0. SRAM VAS BILO.

  • Zare

    30. jul 2015 | 21:40

    Pa ljudi ovo nije normalno. Samo turske i indiske serije po ceo zivi dan. Nema nigde da se pogleda neki sport ni fudbal ni kosarka ni vaterpolo sramota za sve televizije.

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    30. jul 2015 | 21:23

    Bravo!!! gledajući vojvodinu i sinoć partizan %%%% zvezda nema nikakvih šansi u ovom prvenstvu@Da li je jasno da je u zvezdi nešto bolesno@

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA