Čović: Mekel zasad ostaje u Zvezdi!

Predsednik Zvezde objašnjava da će Gal Mekel i dalje biti u konkurenciji za prvi tim crveno-belih

  • 2

Na konferenciji za novinare pred utakmicu Evrolige sa Himkijem, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da više ne računa na usluge izraelskog reprezetativca Gala Mekela.

>>>Zvanično: Razišli se Mekel i Zvezda

>>> Radonjić: Realno je da izgubimo od Himkija

Međutim, to makar zasad ne znači da Mekel više nije član Crvene zvezde, što je potvrdio u izjavi za Tanjug predsednik KK Crvena Zvezda Nebojša Čović.

Izraelski reprezentativac ostaće na Malom Kalemegdanu do 19. decembra, kada će biti doneta konačna odluka i kada će se znati konačan sastav Zvezdinog tima.

- Što se tiče Gala Mekela, a i svih drugih igrača u Crvenoj zvezdi, rano je da pričamo o bilo kakvom konačnom rosteru. To direktno znači da računamo na sve igrače, s tim što su službe u klubu tehnički morale da naprave pomeranje za Evroligin roster, jer je tamo ograničen broj igrača i to je privremeno urađeno - rekao je Nebojša Čović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Do 19. decembra Mekel će biti ravnopravan igrač Zvezde i to je stav stručnog štaba i urave kluba.

- Prema tome do 18. decembra (utakmica sa Bajernom u poslednjem kolu prve faze Evrolige prim. aut) ćemo pratiti sve kako će ići, a dan kasnije znaćemo definitivno u kojem takmičenju ćemo učestvovati. Na osnovu toga imaćemo i konačan roster - zaključio je Nebojša Čović.

Umesto Mekela za nastupe u Evroligi Zvezda je licencirala povratnika Markusa Vilijamsa, kome je istekla suspenzija FIBA zbog korišćenja marihuane.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klasican klovn

    3. decembar 2015 | 18:07

    Ma ne sedi blizu Rudonje pa ga strucnjak Rudonja ne vidi na klupi pa nije u konkurenciji.

  • Dskg

    3. decembar 2015 | 22:58

    Dobar je igrac Mekel breee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA