Da, Van Gal zaista pominje Mažića kao krivca za neuspeh Junajteda!

Holandski stručnjak očigledno traži izgovore posle poraza od Volfsburga

  • 22

Bes navijača Mančester junajteda dostigao je vrhunac posle eliminacije ekipe iz Lige šampiona. "Đavoli" su poraženi od Volfsburga 3:2 u šestom kolu, i takmičenje nastavljaju u Ligi Evrope.

Taj bes je usmeren ka menadžeru Luju van Galu, koji je izgleda potrošio sve kredite kada je u pitanju poverenje pristalica kluba.

Posle poraza od nemačke ekipe, holandski menadžer je među krivcima za neuspeh apostrofirao i sudijske odluke.

Glavni arbitar bio je Milorad Mažić, koji je po reakciji svog pomoćnika poništio opravdano gol Junajteda u završnici prvog poluvremena.

- Ovaj rezultat je teško za razumeti. Srećan sam što smo postizali golove, ali nisam srećan što smo primili dva gola za jako kratko vreme. Moram da analiziram šta se dešava. Inače smo dobri u tom aspektu. Govorio sam i ranije da je teška grupa, i vidite šta smo uradili i mi i naši protivnici - rekao je Van Gal i dodao:

- Moram da dodam i da nismo imali sreće danas sa sudijskim odlukama, kako večeras tako i na prvom meču (u Mančesteru). Kada je ovako tesno u grupi, onda takve sudijske odluke budu ključne za prolaz - rekao je Luj van Gal.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA