≫ 

Nekadašnji trener Zvezde suspendovan godinu dana zbog komenatara na Fejsbuku!

Mihajlo Pavićević je poslednji u nizu suspendovanih od strane Košarkaškog saveza Crne Gore

  • 2

Košarkaški trener Mihailo Pavićević, rođeni brat šefa stručnog štaba Mornara Đorđija, kažnjen je zabranom vršenja dužnosti u roku od godinu dana, odlučila je Disciplinska komisija Košarkaškog saveza Crne Gore.

>>> Crnogorci žestoko kaznili Tadiju Dragićevića!

U više nego šturom saopštenju na sajtu KSCG, ne navodi se razlog zbog čega je kažnjen bivši selektor mlade reprezentacije Crne Gore, međutim crnogorski mediji navode da su razlog takve odluke uvredljivi komentari na Pavićevićevoj Fejsbuk stranici na račun Saveza nakon finala plej-ofa između Budućnost Volija i Mornara.

- Koliko je savezu stalo za finalnu utakmicu plej - ofa pokazuje činjenica koga su poslali da preda pehar... ljudi su se u čudu pitali, ko je ovaj? Ili nisu znali za organizovanu pljačku, pa nisu smijeli da dođu... kulminacija ove komične lakrdije je "ampionska" slika budućnosti na kojoj sekretar saveza slavi zajedno sa njima???!!! Ovo je moguće samo u zemlju čuda zvana Montenegro - glasi jedba od poruka bivšeg trenera Crvene zvezde zbog koje je ekspresno sankcionisan.

Budućnost je uzela 10. uzastopnu titulu u Crnoj Gori pobedom u finalnoj seriji protiv Mornara 3:1.

Mihailo Pavićević je poslednji u nizu koji je u nedavno završenoj sezoni žestoko kažnjen od Disciplinske komisije KSCG, nakon Bobana Medenice (doživotna suspenzija), Mikaelea Tmušića, Milutina Đukanovića (po dve godine) i Tadije Dragićevića (pola godine).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drzavni projekat

    22. maj 2016 | 10:07

    Ima li razlike izmedju Srbije i C.Gore? I u Srbiji i u C.Gori "jedan covek" vodi i drzavu i politiku i kulturu i finansije i pravdu....pa naravno i sport. I u Srbiji i u C.Gori postoji jedan DRZAVNI KLUB koji mora da pobedi u svim sportovima i koji na silu osvaja titule. I u Srbiji i u C.Gori se diktira ogromna medijska cenzura tako da bih bio srecan ako ovaj tekst uopste bude objavljen. Hvala.

  • Vladeta

    22. maj 2016 | 09:32

    Nisu imali kad spremali se da 21 puste zicaru Cetinje -Kotor u rad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA