≫ 

Veselin Jevrosimović: Hvala vam što ste došli na manifestaciju u čast najbolje atletičarke Srbije svih vremena

Predsednik Atletskog saveza Srbije se obratio svim gostima na Terazijama i pozvao ih da dođu na Evropsko prvenstvo naredne godine, koje će biti najveće takmičenje u našoj zemlji ikada

  • 2

Atletski savez Srbije je u centru Beograda organizovao spektakularno takmičenje na otvorenom na Terazijama, gde će događaj dana biti nadmetanje u skoku udalj, na kome će nastupiti Ivana Španović.

Predsednik ASS, Veselin Jevrosimović, obratio se svim okupljenim građanima i gostima i zahvalio im je što su došli na ovu manifestaciju u čast Ivane Španović.

- Želim svima da se zahvalim što ste došli na ovu manifestaciju u čast Ivane Španović, najbolje atletičarke Srbije svih vremena. Ona je bila prvak Evrope, druga na svetu i treća na Olimpijskim igrama. Ovo je njena najsupešnija sezona. Zahvalnost i njenom treneru Goranu Obradoviću, što je doveo do kosmičkih visina - poručio je predsednik Atletskog saveza Srbije, koji je iskoristio priliku i da pozove sve okupljene na na dvoransko prvenstvo Evrope u atletici naredne godine, koje se održava u Kombank Areni.

- Pozivam vas da dođete na Evropsko prvenstvo sledeće godine koje će biti najveće takmicenje u našoj zemlji ikada - zaključio je Veselin Jevrosimović.

Pogledajte i celu reportažu sa spektakla na Terazijama:

(Telegraf.rs/D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krcko

    11. septembar 2016 | 17:24

    Koliko ih to ima kad nema prenosa ni na jednom kanalu.

  • LudZbunjen

    11. septembar 2016 | 19:02

    Niko nije nista objavi bar dva dana ranije kakva zemlja bitna je farma i ostale bljuvotine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA