Naježićete se kada čujete Ronaldov emotivni govor posle titule na EURO: Kunem vam se životom svoga sina... (VIDEO)

Procureo snimak iz svlačionice evropskih prvaka

  • 6

Nešto više od četiri meseca Portugalija je aktuelni evropski šampion, a njihov Savez je tek sada pustio snimak iz svlačionice posle pobede nad Francuskom na kom se jasno vidi emotivan govor Kristijana Ronalda.

Napadač Reala praktično nije ni igrao finale zbog povrede na početku meča. Svi pamtimo njegov govor na poluvremenu, ali ovo je nešto posebno. Nešto što budi emociju.

- Voleo bi ga da se zahvalim ovom čoveku ovde - uperio je Ronaldo prstom u selektora Santosa, a zatim nastavio:

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

- Njemu prvom, jer bez njega ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zatim i svim igračima i celom stručnom štabu, svima koji su bili uključeni u ovoj pohod. Niko nije verovao u Portugaliju, ali mi smo uspeli. Svi mi, uspeli smo! Vrlo sam srećan, ovo je jedan od najradosnijih dana u mom životu.

- Zaboravite individualne nagrade, Ligu šampiona, ovo ovde, ovo je najsrećniji trenutak mog života! Već sam plakao tri ili četiri puta. Brat je morao da me smiruje. Rekao sam mu: Ugo, nije moguće. Istina je, iz dubine duše vam kažem, kunem vam se životom svog sina, veoma, veoma, veoma sam srećan. Mogu to da ponovim sto puta, toliko sam srećan. Ovo je pehar koji je nedostajao. Hvala vam svima. Igračima, stručnom štabu i ponovo tebi, šefe. Vera koju si ti imao, iskreno... Ganula me je. Zaslužili smo ovo, ušli u istoriju Portugalije. Prvi smo smo tim kome je ovo uspelo - rekao je Ronaldo na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    19. novembar 2016 | 10:09

    Respect. Drago mi je ako ovako razmislja, nikakva individualna titula ili klupski uspeh ne moze se porediti sa uspehom koji ostvaris sa reprezentacijom svoje zemlje, to u sportu mora ostati prioritet, to je jos uvek jedino pravi sport, ostalo je posao,novac itd itd.. Svaka cast za ovo

  • Јелена у земљи чуда

    19. novembar 2016 | 09:18

    Људина.

  • Miloš

    19. novembar 2016 | 13:04

    Možete da ga volite i ne volite, ali jedno mu se mora priznati - bio je i ostao normalan i dobar čovek. Human i uvek spreman da pomogne. Svaka čast Ronaldo ljudino!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA