BORI SE MILOJE: I Saša Ilić igrao za legendarnog golmana Zvezde! (FOTO)

Lepa akcija za Zvezdaša

  • 3

U Trsteniku je održana humanitarna utakmica u malom fudbalu na kojoj je sakupljana pomoć za Zvonka Milojevića, a sve pod sloganom "Veče za Miloja".

Akciju su podržali brojni sportisti, a meč je pratilo nešto više od 800 gledalaca. Zvonko Milojević, legendarni golman Crvene zvezde, bio je na meču i dobio prave ovacije Trsteničana.

Pored njega su bili prisutni i brojni poznati aktivni i bivši fudbaleri. Između ostalih učešće u ovoj lepoj akciji koju drugu godinu zaredom oraganizuje Stojan Antić su uzeli Dragiša Binić, Branko Bošković, Nenad Kovačević, Milivoje Vitakić, Slavoljub Krnjinac kao i kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić.

Foto: FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Tokom same utakmice prikupljeno je 84.000 dinara pomoći za Zvonka, ali sigurno je da će cifra biti značajno uvećana jer su posle meča na svečanoj večeri igrači među sobom prikupljali novac kako bi popularni Miloje mogao nesmetano da nastavi sa lečenjem. Veliku ispovest Milojevića o stravičnom udesu i oporavku mogli ste da pročitate na portalu Telegrafa, kao i priče o kumstvu sa Dejanom Stankovićem i odnosu sa Ljubišom Tumbakovićem koji je na njega ostavio jak utisak kao partizanovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA