ZVEZDA DOGOVORILA TRANSFER CENTRA: Zver stiže tačno 31. decembra? (VIDEO)

Crveno-beli su prema informaciji poznatog košarkaškog insajdera dogovorili kapitalno pojačanje na poziciji centra

  • 48

Crvena zvezda je navodno dogovorila transfer centra Galatasaraja Diona Tompsona, ako je verovati poznatom košarkaškom novinaru i insajderu, Dejvidu Piku. Izraelac je na svom Tviteru podelio informaciju da je postignut dogovor i da će od 31. decembra 204 centimetara visoki košarkaš postati igrač crveno-belih.

Zvezda već dugo traga za pojačanjem u reketu, a osim Ognjena Kuzmića pravog centra i nema, već tu poziciju pokriva i Milko Bjelica, kome je primarna pozicija četiri.

Amerikanac je bio želja Zvezde i letos, ali je tada tražio veliki ugovor. Pošto se u Galatasaraju nije najbolje snašao, sada bi mogao da dođe u redove crveno-belih za mnogo niži novac.

Tompson je veoma snažan i pokretan centar, dobro se snalazi u pik en rol igri, i veoma je skočan i voli zakucavanja. Dok je igrao za Bajern Minhen imao je prosek od 12, 4 poena u Evroligi.

Tompson bi mogao da debituje za Zvezdu 6. januara u duelu sa Žalgirisom.

Nedavno je takođe procurela informacija o novom Zvezdinom interesovanju za Tompsona, pa su navijači crveno-belih napravili i video dobrodošlice sa njegovim najboljim potezima u karijeri:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    27. decembar 2016 | 22:53

    Verujem u Radonjica, pokazao se kao odlican trener za centre. Neki centri osrednjeg kvaliteta su dosli u Zvezdu a iz nje izasli kao vrhunski (Marjanovic, Cirbes, Kuzmic)

  • Mali

    27. decembar 2016 | 21:46

    Dobro dosao ! Nastavlja se dominacija....

  • Boki

    27. decembar 2016 | 21:43

    Ok, na snimku vidimo kako igra u napadu i moram da kazem da igrati napad sa Jovicem i nije toliko tesko zato sto ce ga naci cim se otvori, samo je pitanje kako ce se uklopiti u odbrani jer ako bude rupa u velikom smo problemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA