Mesi rekao ono što svaki navijač Barselone želi da čuje: Oduvek sam hteo da završim karijeru ovde!

Argentinac nagovestio da nema straha oko novog ugovora

  • 1
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pred duel velikih fudbalskih rivala u prijateljskom meču, između Brazila i Argentine, Lionel Mesi je saopštio ono što svaki navijač Barselone želi da čuje - da završi karijeru u jedinom klubu u kom je igrao.

Mesi je u Barselonu stigao sa 13 godina, debitovao je sa 17, a od tada je postigao više od 500 golova za klub i ostavio neizbrisiv trag u istoriji velikana sa "Nou Kampa".

- To je nešto o čemu sam uvek sanjao, što sam želeo. Hoću da završim karijeru u Barseloni - rekao je Argentinac za "ESPN".

On je istakao da sa svakom novom sezonom želi da on i tim budu još bolji.

- Želimo da postignemo više uspeha, recimo da se plasiramo u finale Lige šampiona i da osvojimo ligu, ali sada nije bilo suđeno. Važno je da smo osvojili Kup kralja i sada je vreme da se poboljšamo u osvajanju trofeja - rekao je Mesi.

Osvojio je osam pehara u Primeri, četiri puta Ligu šampiona, a Zlatnu loptu pet puta.

- Kad god igram, radim sve da bih pobedio i dajem sve od sebe. S tim u vezi osećam da sam ove sezone radio kao i prethodnih - rekao je Lionel Mesi, koji bi uskoro konačno trebalo da potpiše novi ugovor sa Barselonom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA